Wednesday 27 March 2024
Αντίβαρο
Εκδηλώσεις Ελληνική πολιτική

Σεμινάριο, 20/11/14, 19:00/ Πολιτική Επικοινωνία: οι ιδιαιτερότητες της εκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα / Ευτύχης Βαρδουλάκης

002

Το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής (ΙΝΣΠΟΛ – conservatives.gr) διοργανώνει σεμινάριο πολιτικής επικοινωνίας με τον κ. Ευτύχη Βαρδουλάκη, και θέμα «Πολιτική Επικοινωνία: οι ιδιαιτερότητες της εκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα».
Ακούμε συχνά για νέες μεθόδους και τεχνικές πολιτικής επικοινωνίας οι οποίες διαμορφώνονται στο εξωτερικό: ποιές είναι όμως οι ιδιαιτερότητες μιας πολιτικής εκστρατείας στην Ελλάδα, οι οποίες καθορίζουν το κατά πόσον οι νεώτερες προσεγγίσεις είναι όντως εφαρμόσιμες; Τί οφείλει να λάβει κανείς υπ’ όψιν του σχεδιάζοντας και προετοιμάζοντας μια πολιτική εκστρατεία στην Ελλάδα, ή συμμετέχοντας σε αυτήν; Σχεδίασμα απαντήσεως του ερωτήματος θα επιχειρήσει ο έμπειρος των ελληνικών εκλογικών αναμετρήσεων Ευτύχης Βαρδουλάκης σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης είναι σύμβουλος επικοινωνίας, εταίρος της εταιρείας πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας Stratego και συγγραφέας του βιβλίου «Νέοι κανόνες πολέμου: Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση». Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο City University του Λονδίνου. Τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, στρατηγικής και πολιτικών ερευνών. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών εκστρατειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε πολλές εκστρατείες επικοινωνίας φορέων και οργανισμών. Άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει, ως ειδικός πολιτικός αναλυτής, σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
__logo_pos
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Free Thinking Zone, Σκουφά 64 και Γριβαίων, 106 80 Αθήνα (Τ: 210 3617461, F: Free Thinking Zone). Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ελάχιστη κατανάλωση 2 Ευρώ, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και συμμετοχής σε όσους τις ζητήσουν. Είστε εγκαρδίως προσκεκλημένοι!

 

 

vardoul

 

Facebook-Events

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.