«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»

Η καθαρότητα της φυλής…

Η άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung. O Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμά του, καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»


Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.


Μάλιστα ο Κιλμπ επιχειρεί να… ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό , καταλήγοντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.


«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.


Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, με πηχυαίο τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!», καθώς και την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus, καταγγέλλοντας την ελληνική «απάτη στην οικογένεια της Ευρωζώνης», σειρά έχει η γερμανική αμφισβήτηση στην έννοια της ελληνικότητας.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1117059

.

(300) αναγνώσεις

One comment

  1. Μά, τὸ ἴδιο ἀκριβῶς ἰσχυρίζονται ὅτι ἰσχύει (καὶ ἐπιδιώκουν νὰ κάνουν πραγματικότητα) καὶ οἱ «Ἕλληνες», ἡμεδαποὶ ἐθνομηδενιστὲς τοῦ παρασιτικοῦ κατεστημένου. Μὲ τοὺς Γερμανοὺς ἀγανακτοῦμε; Χώρια πού, καὶ ἂν οἱ Γερμανοὶ ἔχουν πρὸς τὸ παρὸν ἄδικο, σὲ λίγα χρόνια οἱ λαθρομεταναστολάγνοι ὑπήκοοι τοῦ ἑλλαδικοῦ κρατιδίου θὰ τοὺς ἔχουν δικαιώσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *