Wednesday 27 March 2024
Αντίβαρο
Αναδημοσιεύσεις Μακεδονία Σκοπιανό

Τα Σκόπια δημοσιοποιούν τον αλυτρωτισμό τους

presbhs-skopiwn-kanada-megalh-makedonia

Ο εικονιζόμενος στην 1η φώτο είναι ο πρέσβης των Σκοπίων στον Καναδά σε πρόσφατη ομιλία του. Προκλητικότατα στέκεται μπροστά από έναν τεράστιο αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας”.

Να το ξαναπούμε… Εν ενεργεία Πρέσβης γειτονικού κράτους φωτογραφίζεται προκλητικότατα μπροστά από χάρτη που στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Ελληνικού κράτους, αλλά και άλλων γειτονικών χωρών.

Η ενέργεια του Σκοπιανού διπλωμάτη εμφανώς αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων που διέπουν τις διπλωματικές σχέσεις. Παράλληλα παραβιάζει επίσημες διεθνείς συμφωνίες και δεσμεύσεις της χώρας που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Σε μια σοβαρή χώρα, το ζήτημα θα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. Το ΥΠΕΞ θα είχε προβεί άμεσα και δυναμικά σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας όπως οφείλει πάντα να κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Και οι πλέον δύσπιστοι στο εξωτερικό, θα είχαν αντιληφθεί πλέον με τι σούργελα έχουμε μπλέξει στα βόρεια σύνορα μας.

Το βρήκαμε εδώ

2 comments

Άγγελος Θεμελής 20 April 2016 at 19:07

Και Ο Κοτζιάς τους καλεί στη Θεσσαλονίκη
Βρέθηκε ένας ‘Έλληνας’ υπουργός εξωτερικών να υλοποιήσει το σχέδιο του #Stalin

Πρόγραμμα Τετραμερούς Συνάντησης Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, πΓΔΜ #Thessaloniki http://www.mfa.gr/epikairotita/proto-thema/tetrameres-sunantese-elladas-albanias-boulgarias-pgdm-gia-te-diasunoriake-sunergasia-hyatt-regency-thessalonike-21-22042016.html

Reply
Πατριώτης 22 April 2016 at 16:57

Ξεκίνησαν τις υπερπτήσεις και οι Σκοπιανοί! -Δύο ελικόπτερα στον ελληνικό χώρο

Πριν δέκα περίπου ημέρες, η σκοπιανή αστυνομία έδρασε εντός ελληνικού εδάφους στην Ειδομένη, αλλά η κυβέρνηση προσπάθησε να διαψεύσει το γεγονός.
Ο συνεχής ενδοτισμός προς πάσα κατεύθυνσή είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μάς βάλει σε περιπέτειες.
Πόσο χαμηλότερα θα πέσει ακόμη η Ελλάδα;

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.