Monday 25 March 2024
Αντίβαρο
Επίκαιρα Τηλέμαχος Μιχαηλίδης

Ελευθεροτυπία, τρομοκρατία και «επαναστατική ηθική»(!)

Η Ελευθεροτυπία καλλιεργεί συνειδητά όπως φαίνεται τη θεωρία περί «καλών τρομοκρατών» και «κακών τρομοκρατών». Μία θεωρία, η οποία αν μη τι άλλο υπονομεύει την ασφάλεια της κοινωνίας.

Γράφει

«Γιατί δεν προειδοποίησαν οι βομβιστές κατά την πάγια τακτική της «επαναστατικής ηθικής», όπως τουλάχιστον έχει καταγραφεί αδιάλειπτα εδώ και πολλά χρόνια; Δεν πρόλαβαν, δεν ρίσκαραν, μήπως η Αστυνομία δεν έκανε όσα έπρεπε σε ό,τι αφορά το πρωινό τηλεφώνημα στο «Αλτερ»»

1. Από μόνη της η έκφραση «επαναστατική ηθική» αποδιδόμενη στους τρομοκράτες είναι ενδεικτική του κλίματος που καλλιεργεί.

2. Τηλεφώνημα πάντως ΥΠΗΡΞΕ, όπως ανέφερε η αστυνομία. Έγινε όμως 6 λεπτά πριν την έκρηξη στα Πατήσια.. Το ξέρουν και οι ίδιοι και το αναγνωρίζουν πιο κάτω στο ίδιο άρθρο. Όμως δε διστάζουν -καλλιεργώντας το ίδιο κλίμα- να αφήνουν υπονοούμενα για ευθύνη της αστυνομίας η οποία θα έπρεπε μέσα σε 6 λεπτά από την ώρα που τηλεφώνησαν στο Άλτερ να το μάθει, να οργανωθεί, να επέμβει και να μαντρώσει τον χώρο…

Γράφει

«Γιατί η Αστυνομία βιάστηκε να φωτογραφίσει τη «Συνωμοσία Πυρήνων…», χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για βομβιστική ενέργεια των αυθεντικών ομάδων του λεγόμενου επαναστατικού χώρου και όχι για ρατσιστική τρομοκρατία ή εγκληματική, όπως εξελίχθηκε, πρωτοβουλία μηχανισμών»

3. Και όμως: ΚΑΙ η συνδεσμολογία ΚΑΙ η εκρηκτική ύλη είναι ΙΔΙΑ με αυτήν στην επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η συγκεκριμένη «οργάνωση»

4. Μέχρι και για «ρατσιστική τρομοκρατία»(!!) κάνει λόγο, λες και ο οποιοσδήποτε που την άφησε εκεί ήτανε βέβαιος ότι θα εκραγεί στα χέρια μετανάστη!! Στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων έβαλαν τη βόμβα οι τρομοκράτες. Αλλά επειδή το θύμα ήταν μετανάστης, νιώθει υποχρέωση η Ελευθεροτυπία να μας θυμίσει το ενδεχόμενο «ρατσιστικής τρομοκρατίας» για να παίξει παιχνίδι…

Γράφει

«Εάν υποτεθεί ότι ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί λίγα λεπτά πριν το παιδί βρει τον σάκο και οι βομβιστές δεν πρόλαβαν να τηλεφωνήσουν για προειδοποίηση και πάλι όφειλαν να αποτρέψουν την επαφή ανθρώπου με τον θάνατο

5. Και πάλι υπονοούν «φιλότιμο» και «ηθική» στους αήθεις τρομοκράτες. Αν -λένε- το παιδί βρήκε τον σάκο με τη βόμβα αμέσως μόλις την τοποθέτησαν, έπρεπε να επανέλθουν αμέσως για να αποτρέψουν την επαφή του με τον θάνατο! Λες και οι τρομοκράτες δεν ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ στην κοινωνία.

Γράφει

«Το σενάριο της «Συνωμοσίας Πυρήνων…», που πήγε να οικοδομήσει η Αντιτρομοκρατική, με πληροφορίες για υπολείμματα πυροσωλήνα και μαύρου ταξιδιωτικού σάκου, που όμοια είχαν χρησιμοποιηθεί και σε βομβιστική ενέργεια στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, δεν μπορεί να σταθεί. Αλλωστε, η οργάνωση πήρε ξεκάθαρη θέση με ανακοίνωση στο Διαδίκτυο (βλέπε άλλες στήλες), ενώ δεν έχει διστάσει να αποδοκιμάσει και τους φαρσέρ, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα.»

6. Μας λέει ότι “δεν μπορεί να σταθεί” έτσι γενικά και αόριστα, χωρίς να το υποστηρίζει. Άλλωστε, δεν είναι η βομβιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη που είναι πανομοιότυπη. Είναι και η άλλη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει πατέρα..

7. Θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η “ανακοίνωση“(!!!) της “Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς” είναι περισσότερο αξιόπιστη από την ίδια την αστυνομία! «Άλλωστε», γράφει «η οργάνωση πήρε ξεκάθαρη θέση»!!! Από πότε απέκτησαν αξιοπιστία λόγου οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ; Οι άνθρωποι που το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν σε όποιον διαφωνεί με την κοσμοθεωρία τους είναι να τον ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ και κατόπιν συγκεκριμένου σχεδίου και μακροχρόνιας εκπαίδευσης;

Η ισχυρότερη επίδειξη εξουσίας στον κόσμο είναι η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής. Με άλλα λόγια οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ είναι εξουσιολάγνοι και το άκρων άωτον των εξουσιαστών. Παρά τον «αντιεξουαστικό» μανδύα που θέλουν να φοράνε.

Πρόβλημα όμως υπάρχει και με τους έμμεσους και έντεχνους προστάτες τους.

Ως πότε ελληνικέ λαέ θα τους ανέχεσαι;

Καλός τρομοκράτης είναι ο τρομοκράτης που σαπίζει στη φυλακή.

Τα αποσπάσματα της Ελευθεροτυπίας από εδώ

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=146714
.

11 comments

nectos 31 March 2010 at 09:54

Η τρομοκρατία,φυσικά,δεν χωρίζεται σε “καλή” και “κακή”.Οι τρομοκράτες είναι απελπισμένα
άτομα λαικής καταγωγής που στρατολογούνται από την ξενοκρατία για να αποσταθεροποιήσει
τη κοινωνία που είτε απομακρύνεται από τα διπλωματικά κελεύσματα των παγκόσμιων εξουσιαστών είτε επιδιώκει να δημιουργήσει ανταγωνιστική παραγωγή των Μ.Δυνάμεων.
Τώρα που αναβίωσε,έστω και από σπόντα,η τρομοκρατία,πρέπει όλοι οι `Ελληνες να είναι
ενωμένοι γύρω από τη κυβέρνηση ώστε η πατρίδα μας να ξεπεράσει τη δημοσιονομική κρίση
χωρίς κοινωνικές αναταραχές που μπορούν να υπονομεύσουν την εθνική συνοχή.
Νεκτάριος Κατσιλιώτης
Ιστορικός-Εκδότης

Reply
Γιάννης3 31 March 2010 at 10:49

Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι οι τρομοκράτες συνήθως δεν είναι λαικής καταγωγής, αλλά παιδιά αστών που κάνουν την επανάστασή τους.

Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των 900 συλλήψεων το 1995 στο Πολυτεχνείο ήταν παιδιά Βορείων Προαστίων.

Ανάμεσα σ’ αυτούς ήτανε και αρκετοί «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι έχουν συλληφθεί τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα οι «σύντροφοι» του Φούντα (ή κάπως έτσι) που σκοτώθηκε πρόσφατα. Ίσως και ο ίδιος.

Στα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 συνέβη κάτι ανάλογο. Συντριπτικά οι περισσότεροι εκ των όσων συλλήψεων έγιναν, ήταν γόνοι αστών των Βορείων προαστίων.

Ορισμένοι μάλιστα δημοσιογράφοι στο γεγονός αυτό απέδωσαν τους βανδαλισμούς αδιακρίτως σε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους (πχ, μικρά μαγαζιά, αυτοκίνητα όχι κατ’ ανάγκην μεγάλης αξίας) αντί να είναι “στοχευμένοι” σε πολυεθνικές, τράπεζες κοκ

Reply
netakias 6 April 2010 at 10:06

Εμένα μου άρεσε το “ενώ δεν έχει διστάσει να αποδοκιμάσει και τους φαρσέρ, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα.”

Νομίζω ότι μετά απ’αυτό πρέπει

1. οι φαρσέρ πρέπει να κλειστούν όλοι στη φυλακή για να μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη η τρομοκρατία την “επανάνασταση”! Ή να τιμορούνται παραδειγματικά από τους ίδιους τους τρομοκράτες ως “εχθροί” του λαού.

2. Να καούν οι σειρές των φαρσέρ Μπονάτσου και Φερεντίνου.

3. Να δωθεί ειδικός 5ψήφιος αριθμός στους τρομοκράτες, εν είδη delivery, για μη μπαίνουν στην αναμονή.

4. Να δημιουργηθεί στα τηλ.κεντρα ειδική επιλογή “ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΑΤΗΣΤΕ 1 ΓΙΑ ΚΡΟΤΗΔΑ 2 ΓΙΑ ΦΑΡΣΑ 3 κτλ”

Χωρίς πλάκα όμως καντε ένα κόπο και διαβάστε site όπως το tvxs.gr ή το “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ fm”. Μπήκα και με έπιασε τρόμος , οι άνθρωποι ετοιμάζουν τρομοκράτες σε μια “φαντασιακή” χούντα που υπάρχει μόνο στο μυαλό τους. Ειναι έτοιμοι να κρεμάσουν την μισή Ελλάδα με την αναφορά και μόνο κατά της τρομοκρατίας!

Reply
Γιάννης3 6 April 2010 at 11:01

Οχι να μη διαβάζουμε τα sites που λες. Δεν υπάρχει λόγος διαφήμισης ή διεύρυνσης του κοινού που τους διαβάζει.

Reply
Ανδρεας45 13 April 2010 at 03:16

Γιατι δεν επιλεγουν οι τρομοκρατες ατομα που εχουν βλαψει το κρατος οικονομικα [μιζες κλπ]αλλα επιλεγουν ατομα ασχετα με την διαφθορα να δεις σε ποσο χρονο θα σταματισουν ολα αυτα.

Reply
Τηλέμαχος 13 April 2010 at 08:35

Μετά τις χθεσινές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ότι οι τρομοκράτες μιλούσαν μεταξύ τους στο κινητό την ώρα που ο νεαρός Αφγανός και η οικογένειά του έψαχνε την τσάντα μήπως και βρει τίποτα πολύτιμο, μπαίνουν τα παραπάνω σχόλια στη σειρά τους. Οι τρομοκράτες χαχανίζανε λέγοντας “κοίτα τους μαλάκες” και περιμένοντας ψυχρά και σαρκαστικά να τους επισκεφθεί ο θάνατος. Ο Θάνατος που οι ίδιοι οι τρομοκράτες είχαν σχεδιάσει. Για αυτούς, για άλλους, τι σημασία έχει. Εξάλλου εκεί που μπήκε η βόμβα τυχαίο θα ήταν.

Άρα λοιπόν καμία “επαναστατική ηθική”. Μάλλον μεγαλείο κυνικότητας επέδειξαν οι τρομοκράτες.

Όσο για την Ελευθεροτυπία πώς λέτε να περιγράψουμε τη στάση της; που βιάζεται κάθε φορά να βγάλει λάδι τον κάθε τρομοκράτη, που αγχώνεται να φτιάξει κλίμα για “ρατσιστική τρομοκρατία”, που περιγράφει τους τρομοκράτες με “επαναστατική ηθική”, που θεωρεία αξιόπιστο τον λόγο τους έναντι ατράνταχτων στοιχείων;

Reply
Τηλέμαχος 13 April 2010 at 08:50

Ανδρέα Δ. σοβαρά μιλάς; θα παραδώσουμε αμαχητί τους θεσμούς της Δημοκρατίας σε 5 αλήτες; Θα επιβάλλουμε την ζωώδη εσχάτη των ποινών στα θύματα της σκανδαλολογίας των ΜΜΕ;

Πρέπει να το καταλάβουμε. Η τρομοκρατία στην μεταπολιτευτική Ελλάδα έχει όνομα: ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η τρομοκρατία έχει χρώμα. Το χρώμα το ίδιο μπορεί να μην φταίει, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Η τρομοκρατία δεν έκανε καμία επανάσταση, δεν έφερε καμία κοινωνική αλλαγή στην Ελλάδα. Αν έδρασε κατά ΕΝΑΝ τρόπο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αυτός ήταν ο εξής: η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. Η επιλογή εκτέλεσης του Μομφεράτου (Απογευματινή) και του Αθανασιάδη (Βραδυνή) δεν ήταν καθόλου τυχαία. Τον Βουδούρη (Ελεύθερος Τύπος) δεν πρόλαβαν να τον εκτελέσουν επειδή πέθανε μόνος του και αυτοδιαλύθηκε. Όσο για τον τέταρτο πυλώνα (Καθημερινή), αυτόν τον αγόρασε αρχικά ο Κοσκωτάς, μετά επανήλθε για ένα διάστημα και σήμερα τηρεί τα μπόσικα μόνο για να μη χάσει το κοινό του, κάτω από τη αριστερόστροφη διεύθυνση και με τον ύπουλο σκοπό να το “εκσυγχρονίσει”.

Η τρομοκρατία, εσκεμμένα ή όχι, έδρασε ως καταλύτης στην κυριαρχία του αριστεροκρατούμενου τύπου.

Reply
Ανδρεας45 13 April 2010 at 10:50

Σοβαρα μιλω Τηλεμαχε
Αφου οι κρατουντες που φαγανε τον ιδρωτα του Ελληνικου λαου δεν εχευν βαλει μυαλο και συνεχιζουν να κανουν και κανουν τα ιδια χωρις τιμωρια καποιος πρεπει να κανει κατι. Και αγου δεν βαζουν μυαλο με το καλο, μπορει να βαλουν με το ζορι.

Reply
KostasDerb 13 April 2010 at 18:23

Η Ελευθεροτυπία έχει τρελαθεί εντελώς;

“Το σενάριο […] που πήγε να οικοδομήσει η Αντιτρομοκρατική […] δεν μπορεί να σταθεί. Αλλωστε, η οργάνωση πήρε ξεκάθαρη θέση…”!!!

Έχουν παλαβώσει;

Αποφάσισαν οι συντάκτες της σε άλλο πλανήτη να περπατούν και σε άλλον να σκέφτονται;

Ο άνθρωπος αυτός ξαναδιάβασε τι έγραψε; Ισχυροποιεί τα επιχειρήματά του με συνήγορο την “ξεκάθαρη θέση” των …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ;!

Reply
Γιάννης3 14 April 2010 at 12:46

Υπάρχει και μία άλλη πτυχή. Τίθεται για πολλοστή φορά το θέμα της στήριξης των ΜΜΕ στο ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα το σημερινό Βήμα γράφει το εξής

«Οπως υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές, όποιος έλαβε την απόφαση αυτή (η απόφαση ελήφθη όταν την ευθύνη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης είχε ο κ. Πρ.Παυλόπουλος ) προφανώς επεδίωκε μια σιωπηρή συμφωνία μαζί του θεωρώντας πως καθοδηγεί τις ομάδες που προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια και τους βανδαλισμούς τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα.»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=325503&dt=14/04/2010

Αυτό είναι ΚΑΘΑΡΗ προπαγάνδα του Λαμπρακιστάν κατά της ΝΔ. Δεν ευσταθεί

Στην ιστοσελίδα των Αντινέων (http://www.antinews.gr/?p=40578) βλέπουμε ότι το 2003 έλεγαν τα αντίθετα! Έλεγαν δηλαδή ότι από το 2003, η περίφημη αντιτρομοκρατική του Χρυσοχοΐδη (την οποία ο Βουλγαράκης εν πολλοίς διατήρησε στη θέση της ένα χρόνο μετά) θεωρούσε ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟ τον Μαζιώτη.

Reply
Θεόδωρος Ορέστης 15 April 2010 at 09:41

Γι’ αυτό πιστεύω ότι όταν η κρίσιμη μάζα των Ελλήνων κατανοήσει ότι η Αριστερά και η Δεξιά είναι νεκρές και άχρηστες, τότε θα έχουμε αρχή σωτηρίας της Χώρας.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.