Tuesday 26 March 2024
Αντίβαρο
Βιβλία Πολιτική επικαιρότητα Σχολιασμός Αντίβαρου

Ανοιχτή κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας, δημοσιευμένη σε βιβλίο!

Ο οικονομολόγος James Galbraith διετέλεσε σύμβουλος του Έλληνα  υπουργού οικονομικών Γ. Βαρουφάκη. Πρόσφατα εξέδωσε ένα βιβλίο στα ελληνικά με τίτλο «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα».

Η πρώτη του δουλειά μόλις έφτασε και εγκαταστάθηκε στο γραφείο του στο ελληνικό υπουργείο οικονομικών ήταν να ενημερώσει με εμαιλ την αναπληρωτή υπουργό οικονομικών των ΗΠΑ Σάρα Ράσκιν και να της υποσχεθεί ότι θα την κρατά ενήμερη, για ό,τι μπορεί.

Η απονευρωμένη ελληνική κοινωνία, διαβάζει την ανοιχτή κατασκοπεία και συνεχίζει τις ασχολίες της.

Τι χώρα;

james_galbraith_arena_sel85

james_galbraith_arena

8 comments

Beriev 6 July 2016 at 14:34

Δηλαδή ο Στουρνάρας δεν είχε τότε επικοινωνία με τους Γερμανούς; Είχαν βγει διάφορα στον τύπο τότε. Το ότι είμαστε μπανανία και προτεκτοράτο το ξέρουμε admin.

Το θέμα είναι γιατί να έχουμε “προτιμήσεις” προς τους Γερμανούς δηλαδή;

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Αγγλοσάξωνες (ΗΠΑ, Μ. Βρετανία) κοιτάνε μεν τα συμφέροντά τους αλλά έχουν φερθεί πιο ντόμπρα στην χώρα μας από τους Γερμανούς.

Δες τι έγινε με την ελληνική “ελιτ” από τους Γερμανούς. Αφού τους χρησιμοποίησαν για να μας βάλουν στο ευρώ, να μας υπερχρεώσουν και να πουλήσουν τα προϊοντα τους, με το που έσκασε η κρίση τους έβαλαν να εκκαθαρίσουν την χώρα, οδηγώντας τους ίδιους στον αφανισμό, οικονομικό, πολιτικό, φυσικό.

Τα ίδια έκαναν και οι πατεράδες των Γερμανών στην κατοχή. Εκτελούσαν τους “συνεργάτες” τους πάνω από τα πτώματα των εκτελεσμένων την ώρα που τους έπαιρναν τα τιμαλφή…

ΥΓ
Η είδηση με το “βρωμιάρη Έλληνα” πρώην Γερμανού υπουργού είναι απείρως σημαντικότερη από αυτή με το τηλέφωνο του Γκαλμπραίηθ.

Reply
admin 6 July 2016 at 15:06

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να λες το Α σημαίνει ότι δεν λες το Β. Αυτό επί της αρχής.

Επί της ουσίας: ο Στουρνάρας ήταν υπουργός οικονομικών. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε βέβαια, αλλά οποιαδήποτε επικοινωνία του νυν υπουργού με νυν ομολόγους του, είναι επίσημη επικοινωνία.

Εδώ δεν έχουμε αυτό. Έχουμε εποικοινωνία κάποιου ξένου συμβούλου Έλληνα υπουργού, με ξένο υπουργό, προφανώς εν αγνοία του Έλληνα υπουργού. Δεν είναι σαφές;

Reply
Beriev 6 July 2016 at 15:19

1) π.χ. http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/o-stoyrnaras-omologei-sxediasmo-praksikopimatos-kai-i-kybernisi-ton-stirizei
αλλού έχει γραφεί ότι ήταν και σε επαφή με Βρυξέλλες και Βερολίνο βέβαια δεν έχει αποδειχτεί αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί και απίθανο.

2) Καλό είναι να λέμε και για το Β, γιατί αυτή τη στιγμή η μόνη υπερδύναμη που προσπαθεί να βοηθήσει ουσιαστικά τη χώρα μας είναι οι ΗΠΑ.

Reply
Δεξιός 6 July 2016 at 15:59

Όχι Beriev θα άφηναν τους κομμουνιστές να κάνουν πραξικόπημα και να βγάλουν την χώρα από το ευρώ,όπως σχεδίαζαν οι υπερασπιστές των τρομοκρατών,και ορφανά των εγκληματιών του ΕΑΜ,που έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά.Και δεν χρειαζόμαστε εσένα (και τους ομοίους σου) να μας πεις ότι οι Αγγλοσάξωνες έχουν φερθεί πιο ντόμπρα στην χώρα μας.Το ξέρουμε από τότε που μας βοήθησαν να θάψουμε τους προγόνους των συμμοριτών που παριστάνουν σήμερα την Κυβέρνηση.Απλά ο συγκεκριμένος (Galbraith) είναι όμοιος τους και γι’αυτό ύποπτος.Κατά τα άλλα η Κυβέρνηση σου (και εσύ) θα συνεχίσετε με το κεφάλι χαμηλά να γλείφετε εκεί που φτύνατε δηλαδή και τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς και τον…Στουρνάρα,όπως κάνατε πάντα στην Ιστορία σας,και όπως αρμόζει στους Ηττημένους,ενώ εμείς θα σας τα χώνουμε από παντού,όπως στο συγκεκριμένο άρθρο.

Reply
Beriev 6 July 2016 at 16:11

@Δεξιός
Ξέρεις ποιο ήταν ανέκαθεν το πραγματικό προβλημα της αριστεράς και της δεξιάς στην Ελλάδα;

Α) Στην αριστερά το ότι υπήρχε πάντα μια θορυβώδης μειοψηφία καθαρμάτων που τελικά επηρρέαζε τα δρώμενα στο χώρο της.

Β) Στην δεξιά το ότι υπήρχε πάντα μια θορυβώδης μειοψηφία βλακών που τελικά επηρρέαζε τα δρώμενα στο χώρο της.

Reply
Οπούντιος Λοκρός 6 July 2016 at 22:13

@ Δεξιός

Τέτοιο “ιερό” πάθος από έναν “Δεξιό” για την υπεράσπιση του ράιχμαρκ !
Τέτοιο “ιερό” πάθος από έναν “Δεξιό” για την υπεράσπιση της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Στουρνάρα !
“ Για ένα πουκάμισο αδειανό,
για μια Ελένη”

Reply
NF 7 July 2016 at 17:07

Δεν βλεπω ποιο τρομερο κρατικο μυστικο προδωσε ο “κατασκοπος” Γκαλμπρέηθ. Και δε νομιζω να τον ειχαν τοσο αναγκη οι Αμερικανοι προκειμενου να μαθουν τι συνεβαινε στα ενδοτερα της ελληνικης Κυβερνησης. Και δεν αναφερομαι στις ηλεκτρονικες υποκλοπες, τα Echelon και τα σχετικα. Βασει των αμερικανικων διπλωματικων εγγραφων που εχουν διαρρευσει κατα καιρους στα Wikileaks, συχνα οι Ελληνες αξιωματουχοι τους τα λενε απο…..μονοι τους!

Reply
FUBAR 9 July 2016 at 18:17

συνέχεια από εκεί που τελείωσε ο NF:… αρκεί κανείς να αναγνώσει το βιβλίο “Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ 1947-1967 ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ”. Αστοχος τίτλος αλλά…

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.