Καντάφι:“Περιμένω την ημέρα που η Τουρκία θα γίνει ο Δούρειος Ίππος της Τροίας για το Ισλάμ στην Ευρώπη”

Σε μια ομιλία του ο Μ. Καντάφι σε αντιπροσωπεία των μουσουλμάνων ηγετών της Ευρώπης εξήγησε ότι περιμένει με ανυπομονησία την ημέρα που η Τουρκία θα εμμείνει στην ευρωπαϊκή ένωση ….Έτσι εξηγεί και το πώς θα γίνει και ο Δούρειος Ίππος του Ισλάμ στην Ευρώπη.


Ο Καντάφι μίλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Λιβανική πρωτεύουσα μπροστά σε αντιπροσώπους των ισλαμιστών χωρών της Ευρώπης και σε αντιπροσώπους για την Βαλκανική φιλία και της ένωσης των νέων Βοσνίας Ερζεγοβίνης κλπ )


Είχε δηλώσει πως :’’Εάν η Τουρκία ενωθεί με την ΕΕ έχοντας παράλληλα την παρουσία των δύο Βαλκανικών κρατών συν την Αλβανία τότε αυτή θα μας πει ότι αυτή η Ευρώπη δεν θα είναι μια στερεή Χριστιανική ήπειρος αλλά θα γίνει ένας στέρεος ισλαμικός εταίρος.


Ο Μ. Καντάφι στην συνάντηση της αραβικής κορυφής αμφισβήτησε τις δημογραφικές στατιστικές της Ευρώπης οι οποίες παρουσιάζουν τους μουσουλμάνους της Ευρώπης ως μειονότητα. Πρόσθεσε ότι : ‘‘ ευτυχώς οι Μουσουλμάνοι έχουν αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς από άλλες θρησκείες πράγμα το οποίο αποτελεί σημάδι του Θεού και μαρτυρά ότι ο Θεός θέλει περισσότερο να υπάρχουν Μουσουλμάνοι παρά οποιοσδήποτε άλλος στο τέλος των χρόνων ’’.


Συνεχίζοντας ο Καντάφι είπε ‘’’Συνεπώς , εάν οι τάσεις συνεχιστούν και ο αριθμός μας αυξηθεί ακόμα, όσα βάρη και εάν αντιμετωπίσει το Ισλαμικό μέτωπο την Ευρώπη θα έχει αρκετούς Μουσουλμάνους να το υπερασπιστούν ,δεν θα υπάρξει άλλη σφαγή όπως έγινε στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη.”


Έχει δηλώσει: «Πρέπει να συνδεθούμε με την Ευρώπη και να γίνουμε ένα ισλαμικό κράτος που θα ενώνεται υπό το έμβλημα της ισλαμικής δημοφιλούς δημοκρατίας παγκοσμίως». Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Καντάφι κατέληξε λέγοντας: «Κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ζήσουμε στην Ευρώπη : Η Ευρώπη έχει δημιουργηθεί από το Θεό. Οι Ευρωπαίοι έχουν δημιουργηθεί από Αυτόν και όχι το αντίθετο. Και εσείς είστε ο λαός της Ευρώπης , είστε Ευρωπαίοι , πρόκειται για την γη σας. Πως μπορείτε να ζήσετε εκεί και να είστε δούλοι ή καταδιωγμένοι ;!! Δεν μπορείτε ”


Το ενδιαφέρον στην όλη περίπτωση ήταν , το 2004, ο Καντάφι χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια ορολογία περί Δούρειου Ίππου στην Ευρώπη σε σχέση με την Τουρκία. Τότε όμως ήταν στο να προειδοποιήσει ενάντια στην είσοδο σε Ευρώπη της τρομοκρατική οργάνωσης Al Qaida που θα γινόταν μέσω Τουρκίας


Avec EoZ
http://jssnews.com/2010/06/08/khadafi-jattend-le-jour-ou-la-turquie-sera-le-cheval-de-troie-islamique-europeen/ 
Μετάφραση για τον Ινφογνώμονα απο Φίλο του Ιστολογίουhttp://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_1002.html

.

One comment

  1. Ο Καντάφι μπορεί να είναι φαιδρό υποκείμενο, αλλά εν προκειμένω έχει δίκιο. Δείχνει τον τρόπο, με τον οποίο σκέφτονται οι μουσουλμάνοι.
    Αυτόν τον ρόλο θέλει να διαδραματίσει η Τουρκία των soft (;) ισλαμιστών Έρντογαν και Νταούτογλου (έτσι προφέρονται/τονίζονται αυτά τα ονόματα στα τουρκικά).

    Μήπως δεν έχει γεμίσει μουσουλμάνους η Ευρώπη; Μήπως δεν άρχισαν ήδη μα παίζουν ρόλο στην ζωή μας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *