Sunday 21 April 2024
Αντίβαρο
Ανακοινώσεις

Πομάκοι: Κακόγουστο αστείο η διείσδυση στα Βαλκάνια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι κομπασμοί «περί διείσδυσης της Ελλάδας στα βαλκάνια», τόσο των πολιτικών διαχειριστών αυτού του τόπου, όσο και κάποιων ΜΜΕ, αρχίζουν να ακούγονται στα αφτιά μας ως κακόγουστο αστείο, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αναγέννηση. Και μάλιστα, μέσα από τις θαρραλέες φωνές των μαχόμενων για τον τόπο τους Πομάκων της Θράκης, όπως αυτοί εκφράζονται στην  εφημερίδα Ζαγάλισα.

Η Δημοκρατική Αναγέννηση, συνιστά τόσο στο πολιτικό διαχειριστικό κατεστημένο της χώρας όσο και στα ΜΜΕ της Αθήνας, να διαβάσουν προσεκτικά την παρακάτω επιστολή που αναδημοσιεύουμε αυτούσια από την μαχόμενη εφημερίδα των Πομάκων, και ίσως διδαχθούν κάτι από αυτήν:

«Εδώ και χρόνια γράφουμε για την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους σε πολλούς τομείς στα Πομακοχώρια. Η ανικανότητα ντόπιων βουλευτών και άλλων …αξιωματούχων, οι οποίοι παρέλασαν επί δεκαετίες τόσο από το νομό Ξάνθης όσο και από το νομό Ροδόπης ήταν αυτή που δεν κατάφερε να στέλνει η Ελλάδα, τηλεοπτικό σήμα στα ορεινά Πομακοχώρια. Σήμερα στο έτος 2008, είναι γελοίο και να το συζητάμε ακόμη, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Οι Πομάκοι στα ορεινά, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βλέπουν ΣΗΜΕΡΑ μόνο τουρκικά κανάλια, μέρα και νύχτα. Η Ελλάδα σε τηλεοπτικό επίπεδο είναι απούσα μέσα στην Ελλάδα.

Και φυσικά γελούσαμε μέχρι δακρύων, όταν μέχρι πέρυσι ακούγαμε ανόητους πολιτικούς και δημοσιογράφους να κομπάζουν για Ελληνική …διείσδυση στα Βαλκάνια, για τον …ρόλο της Ελλάδας στην ανασυγκρότηση των Βαλκανίων και άλλες απίστευτες ανοησίες.

Οι Πομάκοι απαντούν: «Ανίκανοι και άμυαλοι φανφαρόνοι, ΔΙΕΙΣΔΥΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μετά πάντε και στα Βαλκάνια και στον βόρειο πόλο. Είστε ανίκανοι για δεκαετίες να στείλετε σήμα στα Πομακοχώρια και η ανικανότητά σας είναι αυτή που εκτουρκίζει πιο πολύ τους Πομάκους, παρά οι ίδιοι οι Τούρκοι. Καραγκιόζηδες δέστε λίγο το πρόσωπό σας στον καθρέφτη και βάλτε να λειτουργήσει η αδρανής φαιά ουσία (όση υπάρχει) στο κρανίο σας».

Και οι λιγοστοί αναμεταδότες που υπάρχουν και τοποθετήθηκαν μέσω πελατειακού-ψηφοθηρικού συστήματος, καλύπτουν ένα δύο χωριά ο καθένας και σε κάθε καταιγίδα ή από κακή ή ανύπαρκτη συντήρηση, μεταδίδουν στην οθόνη μια μεγάλη μαυρίλα και ένα κενό, απόλυτα όμοιο με την ελληνική παρουσία στα Πομακοχώρια.

 

Με τιμή

Αγανακτισμένος μισο-εκτουρκισμένος Πομάκος».

==================================================
 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ναυάρχου Νικοδήμου 2

105 57 Σύνταγμα Αθήνα

Τηλ. 213314314

Φαξ: 2103217771

Ηλ. Διεύθυνση: press@danagennisi.gr

Ιστότοπος: www.danagennisi.eu

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο: www.e-radio.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπρόσωπος Τύπου: Σταύρος Βιτάλης

Τηλ. Εκπροσώπου  Τύπου: 6979112273

 
 

Αθήνα 29/8/08

 .

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.