Thursday 17 August 2023
Αντίβαρο
Βίντεο Πολιτική επικαιρότητα

[Βίντεο] Ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη 14.12.2018 – εμποδίζει κόσμο να μπει, διώχνει θεατές και βγάζει λογύδριο για Δημοκρατία και διάλογο!

Σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη απαγορεύτηκε η είσοδος σε ανθρώπους επειδή απλώς κρατούσαν την ελληνική σημαία (πρωτοφανές γεγονός για πρωθυπουργό να μην θέλει ελληνικές σημαίες σε ομιλίες του!), εμποδίστηκαν ΜΜΕ να πάρουν λήψεις των γεγονότων, έγιναν προσαγωγές δεκάδων ανθρώπων που απλώς ήθελαν να παρευρεθούν στην ομιλία, όπως του κ. Γιώργου Τάτσιου (Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων) και πολλών άλλων ανθρώπων, με αποκορύφωμα την βίαιη εκδίωξη θεατή της ομιλίας του κ. Τσίπρα μέσα σε άγρια γιουχαΐσματα του κόμου.

Με αφορμή την εκδίωξη του ανθρώπου που απλώς ξεκίνησε να τραγουδάει το «Μακεδονία ξακουστή» εβρισκόμενος μόνος του στο γήπεδο, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε ένα λογύδριο «δημοκρατικότητας», «διαλόγου» και λοιπών ανοησίων κοροϊδεύοντας μπροστά στα μάτια τους όλους τους Έλληνες, διότι έκανε ακριβώς το αντίθετο. Ο κόσμος γιούχαρε το τραγούδι, το οποίο μπαίνει σε τροχιά παρανομίας!

Με το που είπε τη λέξη «ξακουστή» συνέβη αυτό που βλέπετε!

Απολαύστε το βίντεο!

 

 

Αντίβαρο.
www.antibaro.gr

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.