Τέλος ο «Ιός της Ελευθεροτυπίας»

Διαβάζουμε στο Παρόν  (Τυπολογίες)

Μετά από 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας, η στήλη του “Ιού” αποσύρεται από την “Ελευθεροτυπία” και την “Κυριακάτικη”, ύστερα από την απόφαση της εκδότριας Μάνιας Τεγοπούλου. Οι συντάκτες της στήλης θα συνεχίσουν να εργάζονται  στην εφημερίδα.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=5792

Το δικό μας σχόλιο

Η μέθοδος του «Ιού της Ελευθεροτυπίας» (αλλιώς: ιός της ελευθεροτυπίας) γνωστή: αβάσιμο και ιδεολογικά κατευθυνόμενο τσουβάλιασμα αντιπάλων. Διασκόρπιζαν την αναξιοπιστία των ήδη αναξιόπιστων (και περιθωριακών) με σκοπό να πλήξουν και να απαντήσουν σε όλους όσους διαφωνούν μαζί τους.

Το Αντίβαρο βρέθηκε στο στόχαστρο του Ιού έξι φορές σε διάστημα περίπου 2.5 ετών. Ελπίζουμε η μέθοδός του να μην υιοθετηθεί από άλλους χώρους.
Η τελευταία φορά ήταν την Κυριακή των εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου. Στην απάντησή μας τότε θα βρείτε συνδέσμους προς αυτά τα έξι άρθρα.

http://www.antibaro.gr/node/627

.

(333) αναγνώσεις

6 comments

 1. Ουφφφφ! Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, απάτη και σπέκουλα.

 2. Όντως επιτέλους.

  Μετά από 15 χρόνια εμπάθειας, ημιμάθειας και μνησικακίας

  Έχουμε φτιάξει μια ολόκληρη κατηγορία θεμάτων με τίτλο “Νακρατζας-Ιός”

  http://pontosandaristera.wordpress.com/category/%ce%bd%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%ac%cf%82-%ce%b9%cf%8c%cf%82/

  Χειρότεροι κι απ’ τους ακροδεξιούς ήταν οι τύποι

 3. Ypografoume – Εδώ μέσα μπήκες με τέτοια petiotion form για να προκαλέσεις; Καλά, δεν διάβασες παραπάνω; Αν δεν ντρέπεσαι, τότε βάλε την petiotion form εκεί που ξέρεις.

 4. Ανάμεσα στα ονόματα αυτών που υπέγραψαν, υπάρχει ενδιαφέρουσα διαφήμιση του google:

  Κονδυλωματα hemorrhoids Πρωκτολογικό Ιατρειο Ορθοσκοπηση Εξειδικευση Εμπειρία Υπευθυνότητα http://www.proctology.gr

  Εμ, θα σου χρειαστεί ο πρωκτολόγος, έτσι που πας :-)))))

 5. Μακάρι να επιστρέψει ο πολυαγαπημένος μας Ιός, έστω ως ανεξάρτητη έκδοση. Υπόδειγμα δημοσιογραφίας και ακεραιότητας με άρθρα επιστημονικά τεκμηριωμένα, ήταν φυσικό να τσούξει τον ρατσιστικό κορμό των αμερικανοτσολιάδων παρακρατικών και των βλαμμένων που τους υποστηρίζουν. Στήλη που τσάκιζε κόκκαλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *