Ξεκινά η πρωτοβουλία δημιουργίας νέας πολιτικής Κίνησης

“Ξεκινά η πρωτοβουλία δημιουργίας νέας πολιτικής Κίνησης για την έξοδο από την κρίση, με συστράτευση δυνάμεων από όλα τα μέρη της κοινωνίας.

Άνθρωποι του πνεύματος και ενεργοί πολίτες, πανεπιστημιακοί και φοιτητές, σκληρά εργαζόμενοι πολίτες και έντιμοι επιχειρηματίες, νέοι άνθρωποι και χρήστες του διαδικτύου, ακτιβιστές και απλοί πολίτες – για πρώτη φορά μέρη από ολόκληρη την κοινωνία ενώνουν ισότιμα τις δυνάμεις τους προκειμένου να απαντήσουν, ως κοινωνία, με τις δικές της καθαρές δυνάμεις και τα δικά της φωτεινά μυαλά, στα αδιέξοδα των τελευταίων 34 ετών διακυβέρνησης από τους “επαγγελματίες” πολιτικούς.

Η νέα πολιτική Πρωτοβουλία-Κίνηση ξεκινά χωρίς βαρύδια, φρέσκια και αποφασιστική, με νέα πρότυπα, ανοικτή δομή, πλήρη διαφάνεια και συμμετοχικούς μηχανισμούς. Προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Ελλάδας να συμμετέχουν ουσιαστικά στην παραγωγή και την εφαρμογή της πολιτικής και επομένως στην ίδια την διακυβέρνηση της χώρας.

Όλα τα βήματα που έπονται, θα συζητηθούν την Κυριακή 28/9/08 στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11πμ στο κέντρο της Αθήνας.

 

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: metapolitefsi@gmail.com
 

Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε”.

.

(464) αναγνώσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *