Monday 14 August 2023
Αντίβαρο
Επιστολές Μεταναστευτικό

Παράνομη μετανάστευση: το υπ΄ αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα της Ελλάδος. Επιστολή στην πολιτική ηγεσία από εκατοντάδες ακαδημαϊκούς

Προς

τους Προέδρους της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας
τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος
τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος & Κύπρου
την Ηγεσία της Εκκλησίας Ελλάδος & Κύπρου

Κοιν:
τους Αρχηγούς Πολιτικών κομμάτων Ελλάδος & Κύπρου
τα μέλη των Κοινοβουλίων Ελλάδος & Κύπρου
τους Ευρωβουλευτές Ελλάδος & Κύπρου

τα ΜΜΕ Ελλάδος & Κύπρου
τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
τους αντιπροσώπους κρατών – μελών του ΟΗΕ

Η παράνομη μετανάστευση μαζί με το δημογραφικό αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης του έθνους μας. Η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών —εκ των οποίων ένα ελάχιστο ποσοστό είναι πραγματικά πρόσφυγες— σε ένα ουσιαστικά χρεωκοπημένο κράτος και με την ένοχη ανοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αυξάνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα στην οικονομία, την δυνατότητα εύρεσης εργασίας, την υγειονομική περίθαλψη και την παιδεία, αλλοιώνει την ταυτότητα και τον πολιτισμό του έθνους μας και έχει συμβάλει σε μια αύξηση της εγκληματικότητας που είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα μας.

 Η πολυπολιτισμική πολιτική των κομμάτων εξουσίας δημιουργεί εθνολογικές και θρησκευτικές μειονότητες, που αλλοιώνουν την συνοχή και ιδιοπροσωπία της Ελληνικής κοινωνίας και όπως αποδείχθηκε στην Γαλλία, στη Σουηδία και αλλού, δημιουργούν μια χώρα ανταγωνιστικών κοινοτήτων. Η χορήγηση στέγης, επιδομάτων και ΑΜΚΑ στους παράνομους μετανάστες, την ώρα που Έλληνες, κάποτε νοικοκυραίοι, έχουν γίνει ρακοσυλλέκτες στην προσπάθεια για επιβίωση, ενώ οι νέοι μας είναι άνεργοι και φεύγουν με συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό για το εξωτερικό , είναι παράλογη, προκλητική και απαράδεκτη από μια κυβέρνηση που υποτίθεται πως ο πρωταρχικός της ρόλος είναι να φροντίζει για τον λαό που την ψήφισε. Οι περισσότερες ΜΚΟ που εργάζονται με ανθρωπιστικό πρόσχημα αφήνονται να δρουν ανεξέλεγκτα και ύποπτα, ενώ πλουτίζουν οι κάθε μορφής δουλέμποροι.

 Η παράνομη μετανάστευση δημιουργεί μια σύγχρονη παγκόσμια τάξη εξαθλιωμένων εργαζομένων προς εκμετάλλευση, και όλα αυτά με την χρηματοδότηση εξωθεσμικών κέντρων που υποστηρίζονται από νεοφιλελεύθερα αριστερά και δεξιά κόμματα. Από στρατηγική άποψη, έχει γίνει πασιφανές πως η παράνομη μετανάστευση υποκινείται από την Τουρκία ως όπλο για τη δημιουργία στην Ελλάδα πολυπληθούς ισλαμικής μειονότητας, η οποία, είτε με αυθόρμητη είτε με προκληθείσα αντιπαράθεση, θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως, όπως έγινε στην Κύπρο.

Η πολιτική ηγεσία οφείλει να αναλογιστεί τις εθνικές της ευθύνες αντί να αναλώνεται σε ιδεολογικές τάχα αλλά και κομματικές αντιπαραθέσεις όταν διακυβεύεται η βιωσιμότητα της πατρίδας. Καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να εφαρμόσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, όπως:

1) Να κλείσουν ερμητικά τα ελληνικά σύνορα και να φυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Να ζητηθεί δυναμικά και πιεστικά από την ΕΕ οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες να καταγράφονται και να ταυτοποιούνται στην Τουρκία. Από εκεί, όσοι δικαιούνται άσυλο, να ταξιδεύουν νόμιμα κατευθείαν προς τα κράτη όπου επιθυμούν να ζήσουν. Αν η Τουρκία δεν το δέχεται, ας δημιουργήσει ο ΟΗΕ ασφαλείς ζώνες στις εμπόλεμες περιοχές από όπου θα καταγράφονται και θα ταξιδεύουν πρόσφυγες. Είναι άδικο και τραγικό να πληρώνει η Ελλάδα με την ίδια της την ύπαρξη τούς πολέμους για τους οποίους δεν φέρει απολύτως καμμία ευθύνη.

2) Να αποκλειστεί η δράση της FRONTEX στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και στον Έβρο καθόσον δεν δρα αποτρεπτικά αλλά διεκπεραιωτικά και στην ουσία υποβοηθά την εισροή παράνομων μεταναστών. Η παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο θα ήταν χρήσιμη μόνο εάν πραγματοποιούσε περιπολίες από κοινού με την τουρκική Ακτοφυλακή στα μικρασιατικά παράλια, ώστε να αποτρέπει τον απόπλου πλοιαρίων.

3) Για τους ήδη παρανόμως εισελθόντες, να συντομευτούν άμεσα και με κάθε τρόπο οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου μόνο σε όσους δικαιούνται. Παράνομοι μετανάστες από χώρες που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες τους με συνοπτικές διαδικασίες. Όσοι δεν διαθέτουν επίσημα χαρτιά (διαβατήριο, ταυτότητα) ή έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα, να απελαύνονται με ταχείες διαδικασίες.

4) Η διαχείριση του προβλήματος πρέπει να διενεργείται υπό ελληνική διοίκηση, για να υπάρχει υπεύθυνος κρατικός έλεγχος αντί για την παρατηρούμενη ασυδοσία και αυθαιρεσία καλοπληρωμένων ΜΚΟ, τα οποία μάλιστα κατηγορούν την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης παράνομων μεταναστών και προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας.

5) Η διασπορά των παράνομων μεταναστών σε διάφορα σημεία της χώρας αποτελεί στρατηγικό και πολιτισμικό κίνδυνο και πρέπει να αποφευχθεί. Η αποσυμφόρηση των νησιών να γίνει με τις απελάσεις όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

6) Να τροποποιηθεί η σχετική νομοθεσία ώστε να αποθαρρύνεται η παράνομη μετανάστευση και να τιμωρούνται αυστηρά οι εργοδότες που απασχολούν μετανάστες χωρίς άδεια εργασίας ή εκείνοι που ενοικιάζουν σπίτια σε όσους δεν έχουν άδεια εισόδου στην χώρα.

7) Να απαιτηθεί η κατάργηση της άδικης και παράλογης συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙΙ. Για τους ήδη εισελθόντες πρόσφυγες, να απαιτηθεί η ισοκατανομή τους σε όλες τις χώρες της ΕΕ ανάλογα με τον γηγενή πληθυσμό και την οικονομική  δυνατότητα της κάθε χώρας.

8) Να καταργηθεί ο νόμος 4332/2015 που αναφέρεται στην Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄ 7/6.9.2015. Ο νόμος αυτός βασίζεται σε τροποποίηση του γνωστού νόμου Ραγκούση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου (νόμος 3838/2010), ο οποίος κηρύχθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Αναμένουμε την υπεύθυνη ανταπόκριση της κυβέρνησης στο μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Καλούμε τον Ελληνικό λαό σε συνεχή επαγρύπνηση και δράσεις,προτού τα αποτελέσματα του φαινομένου γίνουν μη αναστρέψιμα. Οσοι συμφωνούν με την επιστολή μας, καλούνται να προσθέσουν την υπογραφή τους, στέλνοντας στο IHAHellas@gmail.com επώνυμο, όνομα, επάγγελμα, πόλη και χώρα διαμονής.

Οι υπογράφοντες,

1. Αθανασούλης Γεράσιμος Α., Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα

2. Αλεβίζος Γιάννης, 7ο Λύκειο  Αθηνών , Παγκράτι, Αθήνα

3. Αμπατζόγλου Ιωάννης MSc, PhD, Ακτινοφυσικός ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάς

4. Αναστασοπούλου Ιωάννα, Καθηγήτρια Ακτινοχημείας και Βιοφασματοσκοπίας, ΕΛΛΑΣ

5. Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Πληροφορικής Σχολής Ικάρων, ΕΛΛΑΣ

6. Άντωνοπούλου Άλεξάνδρα, Όδοντίατρος, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ

7. Αργυρού Φανούλα, ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UK

8. Αρωνιάδου Βασιλική, Ph.D., Research Professor, Bethesda, MD, ΗΠΑ

9. Βαρδουλάκης Αντώνιος-Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ

10. Βασιλειάδης Δαμιανός, Eκπαιδευτικός, Sυγγραφέας, ΕΛΛΑΣ

11. Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης

12. Γιαννόπουλος Παναγιώτης Χρ., Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ

13. Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ

14. Γκορίτσα Άννα Event Manager, Πρόεδρος Θυγατέρων της Πηνελόπης (ΑΧΕΠΑ) Εσπερίδες, Αθήνα ΕΛΛΑΣ

15. Δανιάς Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος ΕΑΑΣ, Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΣ

16. Δημητρόπουλος Νίκος, Υποψήφιος Διδάκτωρ, Πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, ΕΛΛΑΣ

17. Δρ. Δημούτσος Ανδρέας, ΕΛΛΑΣ

18. Ευαγγελίου Χρήστος Κ., Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, ΗΠΑ

19. Ευθυμίου Παύλος, Ομότιμος Καθηγητής Δασολογίας και Φυσ. Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς

20. Ιωαννίδου Αντιγόνη , Εκπαιδευτικός-Πολιτικός Επιστήμων, Μελίσσια Αττικής –  Ελλάδα

21. Καδόγλου Τριανταφυλλιά, Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Ιστορίας και Λογοτεχνίας, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς

22. Κακούλη-Duarte Θωμαή, PhD, Director enviroCORE | Lecturer in Biosciences, Department of Science and Health, Institute of Technology Carlow, Kilkenny Road, Carlow, IRELAND

23. Καραΐσκος Κώστας, Μαθηματικός Μ.Ε., Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, ΕΛΛΑΣ

24. Καρακατσάνης Σ. Θεόκλητος, Επίκουρος Καθηγητής Δ.Π.Θ., Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ελλάδα.

25. Καρακατσάνης Κωνσταντῖνος, τ. Καθηγητής Πυρηνικῆς Ἰατρικῆς ΑΠΘ

26. Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ & Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

27. Καραντζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος εα, Πρόεδρος Ο/21 Μακεδονίας-Θράκης

28. Καραφωτιάς Παναγιώτης Ι., Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ

29. Κατηφόρης Βασίλειος  Χ. , Distinguished Teaching Professor Emeritus, Dept. of Mathematics, SUNY, Potsdam NY 13676, USA

30. Κατσούφης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Πολυτεχνείου, Ελλάδα

31. Κελεσίδης Bασίλειος, PhD, Drilling Engineering Professor, Χανιά, Ελλάς

32. Κολοβός Αλέξανδρος, Ph.D., Advanced Analytics Professional, San Diego, ΗΠΑ

33. Κοντογιαννίδης Νικόλαος, Ph.D., P.E., Former Professor of Mathematics, Senior Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, USA

34. Κοτρώτσιος Παύλος (Kotrotsios Paul), MBA Founder & Publisher, Hellenic News of America. Founder & President, Hermes Expo International Immediate Past President of the Hellenic American National Council, HANC, USA

35. Κοκκάλης Αλέξανδρος, καθηγητής Πολυτεχνικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Θράκης, Ελλάδα

36. Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., τ. Στρατ. Ακόλουθος, Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΣ

37. Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ

38. Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ

39. Κυριακού Αναστασία, Φυτοπαθολόγος (Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών), Λευκωσία, Κύπρος

40. Κυριακού Γιώργος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ

41. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος –Αμφικτύων, Υποστράτηγος ε.α- Συγγραφεύς Αθήνα, ΕΛΛΑΣ

42. Κώστα-Τσολάκη Μαγδαληνή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς

43. Λιβαδά Αλεξάνδρα Μακιγιερ, Βαλτιμόρη-ΗΠΑ

44. Λιρίτζης Ιωάννης, Ph.D (Edin.) Professor of Archaeometry, University of the Aegean Dept. of Mediterranean Studies, Ελλάς

45. Μανιάς Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Ελλάς

46. Mανιός Ιωάννης Κ., Υποπτέραρχος – Ιατρός, Ελλάς

47. Μέρμηγκας Λευτέρης, Professor (Ret.), Pathology, SUNYAB

48. Μίλλερ Βαρβάρα, Καθηγήτρια Μπαλέτου/ χορογράφος, Βάλτιμόρη, Μαίρυλαντ

ΗΠΑ

49. Μιχαηλίδης Δημήτριος, Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα

50. Μοσχοβάκης Αντώνης, Καθηγητής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

51. Μπακάλης Ναούμ, τ. Διευθυντής Ερευνών, Ελλάς

52. Μπαλτατζής Παναγιώτης, Ιατρός, Βαλτιμόρη Μαίρυλαντ, ΗΠΑ

53. Μπαλόγλου Γιώργος, πρώην αναπληρωτής Καθηγητής πολιτειακού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκης

54. Μπουλούμπασης Διονύσης, Ζωγράφος-Αγιογράφος, Βαλτιμόρη-ΗΠΑ

55. Μωραΐτης Νικόλαος, Ph.D. Διεθνείς Σχέσεις, Θεωρία Διεθνούς Συστήματος, Συγκριτική Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, Συγκριτική πολιτική, U.S.A

56. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, Πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Μακεδονία, Ελλάδα

57. Νιάρχος Πάνος, Professor (ret.) Indiana University, USA

58. Νικηφορίδης Δημήτριος, Νευρολόγος, Θράκη- ΕΛΛΑΔΑ

59. Νούτσης Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος, τ .Συντονιστής Διευθυντής Δερματολογικής Κλινικής Ευαγγελισμού

60. Ντόκος Σωκράτης, PhD, Associate Professor, Graduate School of Biomedical Engineering, UNSW Sydney, NSW 2052, Australia

61. Οικονομιδης Σπύρος, Ομότιμος καθηγητής, California State University, East Bay, USA

62. Όκος Αντώνιος, MD, Retired, School of Medicine, Seattle, WA, USA

63. Παναγόπουλος Αλέξιος, Ακαδημαϊκός, Doctor of Political Sciences, Member of the International Slavic Academy of Sciences, Moscow, ΕΛΛΑΣ

64. Πανοσκάλτσης Βασίλης, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ

65. Πανουσιάδης Νικόλαος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ

66. Παπαγιάννης Γρηγόριος, καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ

67. Παπαδόπουλος Δημήτριος Π., Ομότιμος Καθηγητής Π.Σ. / Δ.Π.Θ., Ελλάς

68. Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής Χημικών Μηχανικών, Tulane University, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ

69. Dr Παπαδόπουλος Νικόλαος, MD, PhD, FEBO, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΣ

70. Παπαδοπούλου Μαρία, Δρ Πολιτικός Μηχανικός, Ελλάδα

71. Παπαθεμελής Στέλιος, Πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς

72. Παπακώστας Στέφανος, ΜΒΑ, Τέως καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ελλάς

73. Παπαμαρινόπουλος Σταύρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ

74. Παπανικολάου Ευαγγελία, Δρ Θεολογίας, εκπαιδευτικός, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ

75. Παύλος Γιώργος, Καθ. Φυσικής και φιλοσοφίας, ΔΠΘ

76. Πελεκάνος Νικόλαος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ

77. Πελίδου Συγκλητή-Ερριέττα, Επ. Καθ. Νευρολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ

78. Πουλάρικας Αλέξανδρος, Δρ., Ομότιμος Καθηγητής,  Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμας, ΗΠΑ

79. Ρήγος Ευάγγελος, Πλοίαρχος Ε.Ν. -Πρόεδρος ΙΗΑ – τ. Director of Hellenism ΑΧΕΠΑ-Αθηνών HJ1, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ

80. Ρότσα-Σωτηροπούλου Ρόντα Σ., Συνταξιούχα Καθηγήτρια Κολλεγίου, Βαλτιμόρη,  Μέριλαντ, ΗΠΑ

81. Ρουπακιά Σοφία, IHA Network Administration, Λονδίνο.

82. Σαραντόπουλος Αθανάσιος Δ., PhD, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα

83. Σίδερης Κοσμάς, Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ

84. Σίνη Μάρθα, Ξεναγός στό Walters Art Museum, Μέλος Ιδρυτικού Συμβουλίου του Hellenic Heritage Museum of Maryland, Δημιουργός Πολιτιστικών Εκθέσεων, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ

85. Dr. –Ing. Σπαθόπουλος Θόδωρος, Πρώην Διευθυντής Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, Παλαιό Φάληρο, ΕΛΛΑΣ

86. Σταμπολιάδης Ηλίας, τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ

87. Ταγκαλάκης Γεώργιος,  Ph.D., Ερευνητής – Εκπαιδευτικός, Αθήνα, Ελλάς

88. Τερέζης Άθανάσιος, Διευθυντής έπιχειρήσεως, Σικάγο, ΗΠΑ

89. Τριανταφύλλου Γεωργία, Καθηγήτρια Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Τέμπλ, ΗΠΑ

90. Τσαπκίνη Κυράνα, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Johns Hopkins University, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ

91. Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Doha, Qatar

92. Υψηλάντη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ

93. Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομότιμος καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ΕΛΛΑΣ

94. Φούφα Ελένη, Professor, English/Humanities, SUNY ERIE Buffalo, NY, USA

95. Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, T. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, Πύργοι Θερμής, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 13η Νοεμβρίου 2019

96)​Argyrakopoulos Elpis,  Pedagogical Consultant, B.Ed., M.A., Laval, Quebec, Canada

97)​Argyrakopoulos Κωνσταντίνος, Retired, 1400 Webb Street, Laval, Quebec, Canada

98)​Athanassiou Myrodis, Diplomphysiker, Federal Republic of Germany

99)​Αβατάγγελος Γεώργιος, Συνταξιούχος, Αργολίδα, Ελλάς

100)​Αβράμης Κωνσταντίνος, Υποστράτηγος ε.α, Γλυφάδα Αττικής, Ελλάς

101)​Άγαπάλογλου Θεόδωρος, Συνταξιούχος, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ

102)​Αγροδήμος Ηλίας, Αντιστράτηγος  ε.α.,  Θεσσαλονίκη, Ελλάς

103)​Αθανασούλης Αγησίλαος, Μαθηματικός, Dundee, United Kingdom

104)​Αϊβατίδης Αθανάσιος, Ψυχίατρος & Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων, Αθήνα, Ελλάς

105)​Αλεξανδράτος Χαράλαμπος, Εκπαιδευτικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Ελλάς

106)​Αλεξόπουλος Γεώργιος, Στρατιωτικός, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

107)​Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Αθήνα, Ελλάς

108)​Ανδριώτη Αγγελική, Οικοκυρά, Σπάτα Αττικής, Ελλάς

109)​Ανεζίνης Πλούταρχος, Συνταξιούχος, Χίος, Ελλάς

110)​Αντωνιάδου Σοφία, Νοσηλεύτρια, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

111)​Αντωνόπουλος Ιωάννης, καθηγητής οικονομικών, συγγραφέας, Ελλάς

112)​Αραμπατζή Ελευθερία, Ιατρός, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Ελλάς

113)​Ασαργιωτάκης Νικόλαος  Υποστράτηγος ε.α.  Θεσσαλονίκη, Ελλάς

114)​Ασημιανάκη Μυρσίνη, Ελεύθερος επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

115)​Αυγέρη Φώτω, Πλοίαρχος (ΥΝ) Π.Ν. ε.α., Αθήνα, Ελλάς

116)​Αυγερινός Πέτρος, Ηθοποιός-Συγγραφέας, Μεθώνη Μεσσηνίας, Ελλάς

117)​Αυγουλαδάκης Κωνσταντίνος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μυτιλήνη, Ελλάς

118)​Αυλωνίτης Δημήτριος, τ. Καθηγητής Γενικού Τμήματος ΕΚΠΑ, Αθήνα, Ελλάς

119)​Βαβαρούτσου Ειρήνη, απόφοιτος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

120)​Βαδαλούκα Ορσαλία, άνεργη, Αθήνα, Ελλάς

121)​Βαμβακά Αγνή, Δρ. Γεωλόγος, Ερευνήτρια Γεωεπιστημών, Πανεπιστήμιο Βρέμης, Βρέμη, Γερμανία

122)​Βασιλακάκη Θεοδοσία, Άνεργη, Πτολεμαΐδα Κοζάνης,  Ελλάς

123)​Βενετσάνος Κώστας, Εκδότης (εκδόσεις “Σκαραβαίος”) – Δημοσιογράφος Πολιτικές Επιστημ., Βούλα Αττικής, Ελλάς

124)​Βήττα Ελένη, Συνταξιούχους Τραπεζικός, Αθήνα, Ελλάς

125)​Βίλογλου Ανδρέας. Στρατιωτικός, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

126)​Βλάχος Χρήστος, Άνεργος, Έδεσσα, Ελλάς

127)​Βλάχου Χρυσή, Φοιτήτρια, Έδεσσα, Ελλάς

128)​Βογιατζής Αλέξανδρος, Πρ. Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Μακεδονία, Ελλάς

129)​Βούλγαρη Ελευθερία, Πιανίστα, Μέγαρα, Ελλάς

130)​Βουρδούνης Ιωάννης, Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων, Βέροια, Ελλάς

131)​Βουτσά Αναστασία, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, Ελλάς

132)​Βράκας Αντώνιος, Ιωάννινα, Ελλάς

133)​Γεώργα Αναστασία, φυσικοθεραπεύτρια,  Αθήνα, Ελλάς

134)​Γεωργίου Γεώργιος Υποστράτηγος ε.α., Θέρμη Θεσσαλονίκης, Ελλάς

135)​Γεωργίου Δήμητρα, Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, Καστοριά, Ελλάς

136)​Γιαννάκος Αποστόλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αθήνα, Ελλάς

137)​Γιαννακού Ελένη, Μετεωρολόγος, Αθήνα, Ελλάς

138)​Γκέκας Εὐάγγελος, Ἄνεργος, Λαμία, Ἑλλὰς

139)​Γκίκας Γεώργιος, Έμπορος, Κορωπί Αττικής, Ελλάς

140)​Γκίνης Θεόφιλος, Βιβλιοθηκονόμος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

141)​Γκόμπελ Γιάννης, Μεταφραστής, Αθήνα,  Ελλάς

142)​Γκούντης Δημήτριος, Ιδ. Υπάλληλος, Βέροια, Ελλάς

143)​Γούναρης Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής ΑΠΘ

144)​Γραμμένου Αναστασία, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, Πάτρα, Ελλάς

145)​Γρατσίας Ηλίας, Δικηγόρος Αθηνών Παρ’ Αρείω Πάγω, Αθήνα, Ελλάς

146)​Δαπόλλα Νικολέτα, Φιλόλογος  Δ.Ε., τ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς

147)​Δασκόπουλος Αντώνιος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

148)​Δεστούνης Νίκος, Κινηματογραφιστής, Νέα Πεντέλη, Ελλάς

149)​Δημόπουλος Γεώργιος, Ιερεύς σε Νοσοκομείο, Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Ελλάς

150)​Δημουλή Φρίντα, πρ. Πολιτική Αναλύτρια επί Εθνικών Θεμάτων, απόφοιτη Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, Αγ. Παρασκευή Αττικής, Ελλάς

151)​Δρακονταειδή Νάγια, Ιδιωτική υπάλληλος (σήμερα άνεργη), Αθήνα, Ελλάς

152)​Ευσταθία Βαλιάντζα-Αφτιά. Δρ. Μηχανικός Περιβάλλοντος και Νηπιαγωγός, Επισκέπτρια καθηγήτρια Παν. Θεσσαλίας, Αθήνα, Ελλάς

153)​Ζαρκάδας Νικόλαος, Υποστράτηγος έ.α.,  Θεσσαλονίκη, Ελλάς

154)​Ζάχαρη Σοφία, Long Island, New York,  ΗΠΑ

155)​Ζάχαρης Ζαχαρίας, Σεφ, Long Island, New York,  ΗΠΑ

156)​Ζάχαρης Ματθαίος, Farmingdale State College, Long Island, New York,  ΗΠΑ

157)​Ζέρβας Αθανάσιος, Ταξίαρχος έ.α., συγγραφέας, περιοδικό ”ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ”, μέλος ΔΣ Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας

158)​Ζουγλή Βασιλική, Εκπαιδευτικός, Αθήνα, Ελλάς

159)​Ζουγλή Μαρία, Συνταξιούχος, Αθήνα, Ελλάς

160)​Ζουγλής Νικόλαος, Συνταξιούχος, Αθήνα, Ελλάς

161)​Ηλιάδη Ιουλία, Στέλεχος ΕΕΤΤ, Ηράκλειο Αττικής, Ελλάς

162)​Ηλιοπούλου Αικατερίνη, Συνταξιούχος, Πρώην Ιδιωτικός Υπάλληλος, Παπάγου, Αττική, Ελλάς

163)​Θεοδοσούδης Θεοδόσης, Πτυχ. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακός Σύμβουλος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

164)​Θεοδωράκη Μαρία, Συντηρήτρια Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων – Αγιογράφος  Ιωάννινα, Ελλάς

165)​Θωμόπουλος Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς

166)​Θώμος Νικόλαος, Συνταξιούχος Νοσοκομείου, Αθήνα, Ελλάς

167)​Θώμου Αντιγόνη, Συνταξιούχος Νοσοκόμα, Αθήνα, Ελλάς

168)​Ιακωβίδης Όθων, Αρθρογράφος – συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

169)​Ιγγλέσης Νικόλαος, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς

170)​Ίσαρης Μελέτιος, Αντιναύαρχος ΠΝ ε.α., Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc., Διόνυσος, Ελλάς

171)​Ιωαννίδης Θωμάς, Υποστράτηγος (ΥΙ) έ.α.,  Θεσσαλονίκη, Ελλάς

172)​Καβαλαράκης Εμμανουήλ, Μουσικός, Κάλυμνος, Ελλάς

173)​Κακογεωργίου Αριστοτέλης, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Ελλάς

174)​Καλαϊτζίδης Ἰωάννης , Καθηγητὴς Μουσικῆς Θεσσαλονίκη, Ελλάς

175)​Καλαϊτζόγλου Μαρία, Μαθηματικός, Βόλος, Ελλάς

176)​Καλλέας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α, Θεσσαλονίκη Ελλάς

177)​Καλλιγέρης Αθανάσιος , συνταξιούχος , Αθήνα, Ελλάς

178)​Καλλιδάκη Θεολογία, Μουσικολόγος, Συκιές Θεσσαλονίκης, Ελλάς

179)​Καμπούρης Χρήστος, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

180)​Κανελλίδης Χρήστος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

181)​Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος, Αριστοδήμειο Ιθώμης Μεσσηνίας, Ελλάς

182)​Κανιώρου-Λαραή Μαγδαληνή, Ιατρός, Πειραιάς, Ελλάς

183)​Καπετάνος Δημήτριος, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, Ελλάς

184)​Καπώνη Μαρία, Φυτοπαθολόγος, Ἀμαρούσιον, Ἑλλάς

185)​Καραγεωργίου Ξενοφών, Χημικός, Βύρωνας, Αθήνα, Ελλάς

186)​Καρακίτσιος Γεώργιος – Ελευθέριος, Τραπεζικός Υπάλληλος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

187)​Καρακούσης Θεόδωρος, Αγρότης, Σέρρες, Ελλάς

188)​Καρατζάς Νικόλαος, Ομότιμος Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

189)​Καράτζιος Xρήστος, Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολόγος Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου McGill, Μοντρεάλ, Καναδά

190)​Κασαμπαλής Αθανάσιος, Επίκουρος καθηγητής Σ.Ε.Φ.Α.Α. ΔΠΘ, Αλεξανδρούπολη, Ελλάς

191)​Καστρινάκη Ελένη (Λιάνα), Δικηγόρος, Ελλάδα, Αθήνα

192)​Καταρέλος Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος,  Sieradz, Πολωνία

193)​Κατεχάκης Παναγιώτης, Ελ. Επαγγελματίας, Λάρισα, Ελλάς

194)​Κατσαρός Κων/νος, MSc PhD, Ειδικός Σύμβουλος, τ. Λέκτορας Πανεπιστημίου Μπράιτον ΗΒ, Ελλάς

195)​Κατσαφάδου Αθηνά,  Δικηγόρος,  Τέως  Πρόεδρος  Δημοτικού  Συμβουλίου Πειραιά, Αθήνα, Ελλάς

196)​Κατσιμάνη Δέσποινα, Ιδιωτικός υπάλληλος Γερμανία

197)​Κατσίμπας Σωτήριος, συνταξιούχος Δικηγόρος Αθηνών, Αθήνα, Ελλάς

198)​Καφετζιδάκη Ευαγγελία, Οικονομολόγος, Αθήνα, Ελλάς

199)​Κεχαγιά Αθηνά, Μεταφράστρια, Αθήνα, Ελλάς

200)​Κιούση Αθανασία, Συνταξιούχος, Αθήνα, Ελλάς

201)​Κίττου Θέκλα, Σκηνοθέτις, Λευκωσία, Κύπρος

202)​Κοζυράκης Εὐμένιος, Συντ. Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

203)​Κοζυράκης Λεωνίδας, Λογοθεραπευτής Msc, Θεσσαλονίκη,  Ελλάς

204)​Κοκονάς Γιάννης, Συνταξιούχος, Ρόδος, Ελλάς

205)​Κολεντίνης Βασίλειος, Ὑποστάτηγος ΕΛ.ΑΣ. ἐ.ἀ, Σπάτα Ἀττικῆς, Ελλάς

206)​Κολοκούρης Νικόλαος, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Αθήνα, Ελλάς

207)​Κομβούτης Μιλτιάδης, Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός, Μυτιλήνη, Ελλάς

208)​Κομνηνός Παναγιώτης, Dr.rer.nat. Φυσικός Πανεπιστημίου Αθηνών Διδάκτωρ Πειραματ. Πυρην. Φυσικής Technische Universität München, Αθήνα, Ελλάς

209)​Κόπελας Γεώργιος, Οικονομολόγος, Αθήνα, Ελλάς

210)​Κοσμίδης Γεώργιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος,  Λαγκαδάς, Ελλάς

211)​Κοσμίδου Έφη, Ελεύθερη Επαγγελματίας, Αθήνα,  Ελλάς

212)​Κούβαρης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αθήνα, Ελλάς

213)​Κρατημένος Κων/νος, Συνταξιούχος, Αργυρούπολη, Αθήνα, Ελλάς

214)​Κρατημένου Παναγιώτα, Αργυρούπολη, Αθήνα, Ελλάς

215)​Κυριαζή Γιαννούλα, Οικοκυρά, Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης Ελλάς

216)​Κυριαζής Αστέριος, Συνταξιούχος, Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, Ελλάς

217)​Κυριακής Στέφανος, Παιδίατρος, Λυγουριό Αργολίδας, Ελλάς

218)​Κυριακίδης Αλέξανδρος, Επιχειρηματίας, Καλαμάτα, Μεσσηνία,  Ελλάς

219)​Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, τέως Διοικητής ΥΠΑ, Γλυφάδα, Ελλάς

220)​Κωνσταντινίδου Χρυσούλα, Νοσηλεύτρια, Εξοχή Θεσσαλονίκης, Ελλάς

221)​Κωτσοβίνος Νικόλαος, Ομότιμος Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ, Ελλάς

222)​Λαζαρίδης Αλέξης, PhD, τ. καθηγητής σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

223)​Λαζαρίδης Αναστάσης, PhD, Professor Emeritus, Wilmington, DE, ΗΠΑ

224)​Λαζαρίδης Στέφανος, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος ΕΜΠ, Ομότιμο Μέλος Τ.Ε.Ε., Αθήνα, Ελλάς

225)​Λαμπάδα Ασπασία, Αγρότισσα, Έδεσσα, Ελλάς

226)​Λαμπέτσου Ευγενία, Δασολόγος, Κομοτηνή, Ελλάς

227)​Λαμπρινάκης Δημοσθένης Υπτγος ε.α., Θεσσαλονίκη, Ελλάς

228)​Λεούσης Αριστοτέλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Κορυδαλλός Αττικής, Ελλάς

229)​Λιανός Γεώργιος, Ιατρός Χειρούργος, Αθήνα, Ελλάς

230)​Λουκάς Γ. Λουκάς, Iερέας & Ιατρός, Λευκωσία, Κύπρος

231)​Λυμπερόγιαννη Φωτεινή, Νηπιαγωγός, Αθήνα, Ελλάς

232)​Μαγκλής Εμμανουήλ, Αυτοκινητιστής,  Αθήνα, Ελλάς

233)​Μαθιουδάκης Ματθαίος, Συνταξιούχος Χημικός, Κομοτηνή, Ελλάς

234)​Μακρίδου Θεοδώρα, Υπάλληλος, Αττική, Ελλάς

235)​Μαλακούδης Απόστολος, Τεχνικός Ιατρικών Μηχανημάτων, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

236)​Μάλφας Γεώργιος, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Αθήνα, Ελλάδα

237)​Μάμαλη Χριστιάννα, Διακοσμήτρια, Αθήνα, Ελλάς

238)​Μάμας Χρήστος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ξάνθη, Ελλάς

239)​Μανουσάκης Αθανάσιος,  Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

240)​Μαντάς Aθανάσιος, Mηχανικός Mεταλλείων-Mεταλλουργός, Oμότιμο μέλος TEE, Πειραιάς, Ελλάς

241)​Μαντάς Παναγιώτης, Ph.D Digital Systems Design, M.Sc., B.Sc. Electrical Engineering, Executive Vice President, Management Consulting, Virginia, ΗΠΑ

242)​Μαρινάκη Ιωάννα, Μεσίτρια, Αθήνα, Ελλάς

243)​Μαρκόπουλος Ανδρέας, BSc in Economics, Αθήνα, Ελλάς

244)​Μαρκόπουλος Γιώργος, Συνταξιούχος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αθήνα, Ελλάς

245)​Μαρκόπουλος Πέτρος, Αντ/γος ε.α., Αθήνα , Ελλάς

246)​Μαρκουλάκη Χρυσή, Νομικός, πρώην Γενική Γραμματέας Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Ελλάς

247)​Μαρμαρινού Δέσποινα, Συνταξιούχος, Χανιά, Ελλάς

248)​Μαστοράκης Εμμανουήλ, Συνταξιούχος, Ιεράπετρα Κρήτης, Ελλάς

249)​Μαυρίδης Σταύρος, ιατρός Παθολόγος, Μεταμόρφωση Αττικής, Ελλάς

250)​Μαχιάς Κωνσταντίνος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Κατερίνη, Ελλάς

251)​Μεντζάς Αθανάσιος, Δημόσιος Υπάλληλος, Πάτρα, Ελλάς

252)​Μητρούδη Χαρίκλεια, Φυσικοθεραπεύτρια, Αναρράχη Πτολεμαΐδας, Ελλάς.

253)​Μητσόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής Μ.Ε., Θεσσαλονίκη, Ελλάς

254)​Μιντιούρης Στέργιος, Αξιωματικός ε.α., Κομοτηνή, Ελλάς

255)​Μιχαήλ Φώτιος, Ειδικός Παθολόγος, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

256)​Μιχαλόπουλος Ανδρεας Δρ., Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, Ελλάς

257)​Μονογυιός Πρόδρομος, Ιεροψάλτης, Χορδιστής, Γλυφάδα Αττικής, Ελλάς

258)​Μούγιας Αυγερινός, Συνταξιούχος Δημοσίου, Ελλάς

259)​Μούλιας Σπυρίδων Π., Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΚΠΥ, Αν. Αξκός  ε.α., Διπλ. Μ-Η Μηχανικός ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς

260)​Μουρμούρας Αριστείδης, Δομικές κατασκευές, Σίνδος Θεσσαλονίκης, Ελλάς

261)​Μπαθρέλου Πηνελόπη, MSc in Int/nal Banking and Financial Studies, Αθήνα, Ελλάς

262)​Μπαϊρακτάρης Στυλιανός, Αντ/γος Ε.Α, Λαγκαδάς, Ελλάς

263)​Μπαϊραχτάρη Μαρία, Λογίστρια, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

264)​Μπακιρτζή Αικατερίνη, Ελεύθερη επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

265)​Μπακόλα Χρυσή, ΚΦΑ και επιχειρηματίας Θεσσαλονίκη, Ελλάς

266)​Μπάστας Διονύσιος Δρ Νομικής Δικηγόρος Βόλος, Ελλάς

267)​Μπαχτσεβάνης Ευάγγελος, ιδιωτικός υπάλληλος, Αθήνα, Ελλάς

268)​Μπινιχάκης Θεόδωρος, Εργοδηγός Χημικός, Αθήναι, Ελλάς

269)​Μπρίλης Βλάσιος, Συνταξιούχος Ραδιοτηλεγραφητής Ε.Ν., Καλλίπολη Πειραιά, Ελλάς

270)​Νάστης Αναστάσης, Ομότιμος Καθηγητής Δασολογίας και Φυσ. Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς

271)​Νεοφυτίδου Ελένη Οικονομολόγος Θεσσαλονίκη, Ελλάς

272)​Νικολαΐδης Χρήστος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

273)​Νικολόπουλος Ανδρέας, Σύμβουλος Ασφαλείας, Ηλιούπολη Αττικής, Ελλάς

274)​Νικολούδη Ευφραξία, Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς

275)​Ντιγκμπασάνης Καριοφύλλης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Ελλάς

276)​Ξανθόπουλος Ιωάννης, Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, The University Of Montana Western Dillon,  ΗΠΑ

277)​Ξάφης Δημήτριος, BBA, MBA, B.Tech, CEO ATWORKS.RENT, Λευκωσία, Κύπρος

278)​Οικονομάκος Ελευθέριος, Συνταξ. Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος ΕΜΠ, PhD, Νεάπολη Λακωνίας, Ελλάς

279)​Ουρεϊλίδου Ευδοκία, Κομοτηνή, Ελλάς

280)​Παγώνης Ιωάννης, ΙΥ, Αθήνα, Ελλάς

281)​Παναγάκος Ιωάννης, Ανώτερος Αξιωματικός ε.α., Δάσκαλος Σκακιού, Συγγραφέας, Ποιητής, τέως καθηγητής της Σ.Σ.Ε. και του Ι.Ε.Κ. Περιστερίου. Αθήνα, Ελλάς

282)​Παναγιώτης Σταμάτης, Συνταξιούχος Δικαστικός Υπάλληλος, Άγιοι Ανάργυροι Αττικής, Ελλάς

283)​Παναγόπουλος Εμμανουήλ, Συνταξιούχος Ιατρός Χειρούργος, Μελίσσια, Ελλάς

284)​Πανουργιά Στυλιανή, Έμπορος, Αγρίνιο, Ελλάς

285)​Παντελίδης Σωτήριος, Συνταξιούχος, Μαρούσι, Ελλάς

286)​Παπαγιάννης Αντώνιος, Ιατρός Πνευμονολόγος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς.

287)​Παπαδημητράκης Λάμπρος, Σκηνοθέτης, Αθήνα,  Ελλάς

288)​Παπαδημητρίου Αικατερίνη, Σέρρες, Ελλάς

289)​Παπαδίνας Βασίλειος, Γεωργός, Βέροια, Ελλάς

290)​Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Δάσκαλος, Έδεσσα, Ελλάδα

291)​Παπακώστας Κωνσταντίνος,Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, Ελλάς

292)​Παπαλεωνιδόπουλος Ανδρέας, Αίγιο Αχαΐας, Ελλάς

293)​Παπαπαύλου Μαρίνα, Μισθωτός σε Ιδιωτική Επιχείρηση, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

294)​Παπαχαραλάμπους Γρηγόριος -Ταξχος ε.α, Λάρισα, Ελλάς

295)​Παπαχατζής Μιχαήλ, Σύδνεϋ, Αυστραλία

296)​Παρολίνι Μάξιμος,  πτυχιούχος Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Βόλος, Ελλάς

297)​Παστρικός Θεόφιλος, Έμπορος, Κάλυμνος, Ελλάς

298)​Παταράς Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

299)​Πατεράκης Ιωάννης, Αντισμήναρχος ε.α., Αθήνα, Ελλάς

300)​Πατσίκας Μιχαήλ, Αγρότης, Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ελαιοχώρια Χαλκιδικής, Μακεδονία, Ελλάς

301)​Παυλίδου Αθανασία, Εκπαιδευτικός, Κερατσίνι, Ελλάς

302)​Πετούμενος Χρήστος, Συνταξιούχος Οδοντίατρος, Κιάτο Κορινθίας, Ελλάς

303)​Πιντέρης Μιχαήλ, Ιδιοκτήτης Ταξί, Μόλυβος, Λέσβος, Ελλάς

304)​Πλατανίδης Φώτιος, Επαγγελματίας,  Αθήνα, Ελλάς

305)​Πλουμιστός Ευγένιος, Φτελιά Μύκονος, Ελλάς

306)​Πουρσανίδου Σταυρούλα, Ταξχος έ.α., Θεσσαλονίκη, Ελλάς.

307)​Ράπτης Ηλίας, Άνεργος, Κάτω Αχαΐα, Ελλάς

308)​Ράφτης Τριαντάφυλλος, Τακτικός Καθηγητής Οικονομικών του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσ/νίκης, τ. Δικηγόρος, Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης, Ελλάς

309)​Ρέλλας Παντελής, Συνταξιούχος Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ελλάς

310)​Ρηγαδόπουλος Κωνσταντίνος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Λαμία, Ελλάς

311)​Ρήγας Αλέξανδρος, Ομότιμος Καθηγητής, ΔΠΘ, Ελλάς

312)​Ρουμάνα Βασιλική, Οδοντίατρος, Αθήνα, Ελλάς

313)​Ρούτης Γεώργιος, Ταγματάρχης ε.α., Βόλος, Ελλάς

314)​Σαγιά Χριστίνα, Δημόσιος Υπάλληλος (Νομικός), Πάτρα, Ελλάς

315)​Σαγιάς Γεώργιος, Παιδαγωγός, Msc Ορθόδοξης Θεολογίας, Λαμία Φθιώτιδος, Ελλάς

316)​Σαμαράς Αναστάσιος, Πυροσβέστης, Αρναία Χαλκιδικής, Ελλάς

317)​Σαρανταυγάς Γεώργιος, M.A. in International Politics, ex National Editor of Eurobarometer, Αθήνα, Ελλάς

318)​Σδράλης Θωμάς, Συνταξιούχος Αστυνομικός, Λαμία, Ελλάς

319)​Σημαιοφορίδης Βασίλειος, Στρατιωτικός, Περαία, Ελλάς

320)​Σηφακάκης Βασίλειος, Φιλόλογος και Θεολόγος, τ. Δ/ντής Λυκείου, Αντιπρόεδρος Οργανισμού διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας (ΟΔΕΓ), Αθήνα, Ελλάς

321)​Σιούλας Γ. Αθανάσιος, Απόστρατος Αξιωματικός, Κοζάνη, Ελλάς

322)​Σιτές Ιωάννης, Φυσικός, τέως Σχολικός σύμβουλος Φυσικών Επιστημών, Σπάρτη, Ελλάς

323)​Σκιαδόπουλος Αργύριος, Αστυνομικός ε.α. Περιστέρι Αττικής, Ελλάς

324)​Σκλήνος Ιωάννης, Πολ. Μηχ. Ε.Μ.Π.-Οικονομολόγος Οικ. Παν. Αθηνών, Αθήνα, Ελλάς

325)​Σκουφίτσας Γιώργος, Δημόσιος υπάλληλος, Ίλιον Αττικής, Ελλάς

326)​Σουφλή Καλλιόπη, Δημοσιογράφος, Νέα Μάκρη Αττικής, Ελλάς

327)​Σπαθάτου Αδαμαντία-Ανδρονίκη, Ιστορικός – Αρχαιολόγος και Εκπαιδευτικός, Αθήνα, Ελλάς

328)​Σπανδωνή Ευαγγελία, Συνταξιούχος, Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, Ελλάς

329)​Σπυρέλλης Νικόλαος, Έμπορος & Πρόεδρος Λεσβιακής Αναγέννησης, Μυτιλήνη, Ελλάς

330)​Σταθόπουλος Μιλτιάδης, Φοιτητής, Νέα Ιωνία Αττικής, Ελλάς

331)​Σταματάκης Ευάγγελος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Κρήτη, Ελλάς

332)​Σταματίκας Γιάννης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

333)​Σταμπουλής Κωνσταντίνος, Ναυτικός, Κέρκυρα, Ελλάς

334)​Σταυρίδου Έφη, άνεργη, Αθήνα, Ελλάς

335)​Σταυρουλάκης Γιώργος Αρχιτέκτων μηχ.ΕΜΠ Ψυχικό Αθήνα

336)​Στυλίδου Δημητρούλα, Κομμώτρια, Αθήνα, Ελλάς

337)​Συμεωνίδης Ιωάννης, Δρ Οικονομολόγος, Πρώην Καθ. Τεχν. Παν. Αθηνών, Πρώην Διευθ. Ελληνικής Τράπεζας, Αθήνα

338)​Συντομόρου Γαβριήλ, Φιλόλογος, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

339)​Συροπούλου Χριστίνα, Απόστρατος Αξ/κός, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

340)​Σφακιανάκη Ειρήνη, BSc/MBA Intelligent Leadership Executive Coach/Life Designer Coach, Αττική, Ελλάς

341)​Σχοινά-Σηφακάκη Ασπασία, Φιλόλογος,  Αθήνα, Ελλάς

342)​Σχοινάς Ιωάννης, Οικονομολόγος & Θεολόγος, Θέρμη Θεσσαλονίκης, Ελλάς

343)​Ταμπάκη Στυλιανή, Ελεύθερος επαγγελματία, Θάσος, Ελλάς

344)​Τερέζια Γεκενίδη Μαρία, Μικροβιολόγος,  Siebnen-Galgenen, Ελβετία

345)​Τζαμουζάκης Φραγκίσκος, Οικονομολόγος, Νέα Σμύρνη, Ελλάς

346)​Τζιγκουνάκης Νικόλαος, Συνταξιούχος Αστυνομικός, Αργυρούπολη, Αθήνα, Ελλάς

347)​Τζιούτζιος Βασίλειος, Αξ/κός Στρατού Ξηράς, Καβάλα, Ελλάς

348)​Τηλιάδας Ανδρέας, Συνταξιούχος, Αγρίνιο, Ελλάς

349)​Τουπαδάκης Ανδρέας, Ph. D. Καθηγητής Χημείας, Ελλάς

350)​Τουρατζίδης Σπύρος, Εργατοτεχνίτης, Σέρρες, Ελλάς

351)​Τουρνάκη Ελένη Δημόσια Υπάλληλος  Αθήνα, Ελλάς

352)​Τούσκας Ιωάννης, μαθητής, Ηράκλεια Κυκλάδων, Ελλάς

353)​Τριανταφυλλίδης Ἠλίας, Ἱερέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

354)​Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος, Απόστρατος Στρατιωτικός, Βέροια, Ελλάς

355)​Τριανταφυλλίδης Νικόλαος, Φοιτητής, Ελλάς

356)​Τριαντάφυλλος Παναγιώτης, Συνταξιούχος, Τορόντο, Καναδά

357)​Τσακίρη Άννα, Ν.Δράμας,  Ελλάς

358)​Τσακίρης Γεώργιος, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθν. Ενότητας, Αξιωματικός ε.α.

359)​Τσερκέζης  Αναστάσιος, Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

360)​Τσερτσέλης Στέφανος, Κρεοπώλης, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

361)​Υφαντή Βασιλική, Λογίστρια, Αγιογράφος, Πετρούπολη, Αθήνα, Ελλάς

362)​Υφαντής Παπα-Ηλίας, Συνταξιούχος Καθηγητής, Αγρίνιο, Ελλάς

363)​Φουστούκου Μαρία, Ιατρός, Περιστέρι, Ελλάς

364)​Φώσκολος Αντώνης, Ομότιμος Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Πιθάρι Ακρωτηρίου, Χανιά,  Ελλάς

365)​Φωτεινάκη Άννα, Συνταξιούχος, Αθήνα, Ελλάς

366)​Φωτεινάκης Γεώργιος, Αθήνα, Ελλάς

367)​Φωτόπουλος Σπύρος, Electronics Laboratory, Department of Physics, University of Patras, Ελλάς

368)​Χάγερ Κωνσταντίνος, Σαρωνίδα, Ελλάς

369)​Χαδούλης Μιχαήλ, Συνταξιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Αθήνα, Ελλάς

370)​Χαντζής Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α., Θέρμη Θεσσαλονίκης, Ελλάς

371)​Χαρβαλιά Άντα, Καλλιτέχνης Παπάγος, Ελλάς

372)​Χασάπη Γιώτα, Συνταξιούχος, Αθήνα, Ελλάς

373)​Χατζηγιάγκου Επιφάνιος, ιερέας, Φλώρινα, Ελλάς

374)​Χατζηκωστή Μαρία – Ευαγγελία, Ιδιωτική Υπάλληλος, Αθήνα, Ελλάς

375)​Χατζηνικολάου Δημήτριος, Ἀναπληρωτής Καθηγητής Economics Παν/μίου Ἰωαννίνων, Ἰωάννινα, Ελλάς

376)​Χατζηπαντάζη Ελευθερία, Δικτυακός Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων, Θεσσαλονίκη, Ελλάς

377)​Χορς Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα, Ελλάς

378)​Χριστοδούλου Χ. Δημήτριος, Διδάσκαλος, μεταπτυχιακός των Πανεπιστημίων ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, τέως ενεργό μέλος Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, Αθήνα, Ελλάς

379)​Χρυσή Βλάχου, Φοιτήτρια, Έδεσσα, Ελλάς

380)​Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος, Msc, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Γουμέρου Ηλείας, Επιτάλιο Ηλείας, Ελλάς

381)​Χρυσοχοΐδου Μαρία, εκπαιδευτικός, Βέλγιο

382)​Ψωμιάδης Ιωάννης, Ειδικός Παθολόγος, Κατερίνη, Ελλάς

 

International Hellenic Association.

2 comments

panos pengas 23 November 2019 at 09:05

ΜΑΖΙ ΣΑΣ !

Reply
ΖΟΡΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 23 November 2019 at 13:23

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.