Wednesday 24 April 2024
Αντίβαρο
Παναγιώτης Κωστόπουλος Πολιτική επικαιρότητα

Να λέμε την αλήθεια

Γράφει ο Παναγιώτης Κωστόπουλος

Μετά από τα τελευταία γεγονότα στον Έβρο και την απροκάλυπτη πλέον εργαλειοποίηση των μεταναστών, ως όπλο της τουρκικής επιθετικότητας και προπαγάνδας, καταρρίφθηκαν πολλοί μύθοι. Ας αναφέρουμε μερικούς από αυτούς.

-Ο πατριωτισμός δεν είναι φασισμός. Η φίμωση της αντίθετης άποψης είναι. Ο κάθε άνθρωπος είναι περήφανος για την πατρίδα του. Επιτρέψτε μας να είμαστε και εμείς για την δική μας. Δεν απειλούμε την πατρίδα κανενός. Αφήστε μας όμως να υπερασπιστούμε την δική μας.

-Η Τουρκία διεξάγει πόλεμο στην χώρα μας. Όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

-Άλλο λαθρομετανάστης, άλλο πρόσφυγας. Η μικρή και χιλιοταλαιπωρημένη πατρίδα μας, δεν μπορεί να φιλοξενήσει τους εμπερίστατους όλου του κόσμου. Όσοι επιθυμούν φιλοξενία πρέπει να σεβαστούν την χώρα μας, τους νόμους, τα ήθη και τα έθιμά της, τον πολιτισμό και την θρησκεία του λαού της. Όσοι στρέφονται εναντίον της χώρας μας, ακόμα και την ώρα που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορά της, δεν δικαιούνται φιλοξενίας.

-Η Ε.Ε. δεν είναι φίλη μας. Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας. Οι συμμαχίες είναι ευκαιριακές. Πρέπει να κοιτάξουμε πως θα γίνουμε ανεξάρτητοι και αυτάρκεις.

-Ανθρωπισμός δεν σημαίνει εκμετάλλευση του αδύνατου. Δεν σημαίνει αβάντα στους δουλεμπόρους, δεν σημαίνει πλουτισμός των ΜΚΟ.

-Άλλο τι κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τον μετανάστη και άλλο ποια πολιτική πρέπει να ακολουθήσει το κράτος.

-Εκτός από τους «αλληλέγγυους» που διαδηλώνουν υπέρ των ανοικτών συνόρων, μπορούν να διαδηλώσουν και όσοι θέλουν κλειστά τα σύνορα, χωρίς να πρέπει να πάρουν άδεια από τους κήρυκες της πολιτικής ορθότητας και χωρίς να κινδυνεύουν να τους σπάσουν τα κεφάλια οι αναρχομπάχαλοι και οι υπόλοιποι «αλληλέγγυοι». Δεν μπορεί να κάνει κουμάντο μια δράκα ιδεοληπτικών εθνομηδενιστών και να τρομοκρατεί όσους έχουν αντίθετη άποψη.
Σκεφτείτε ποια από τις δυο πράξεις στρέφεται εναντίον της δημοκρατίας.

-Οι Τούρκοι τους οποίους υποστηρίζουν οι εν Ελλάδι αριστεροί, έχουν πολλούς πολιτικούς κρατούμενους, κυρίως αριστερούς, να σαπίζουν στα κάτεργα. Εκτός απ’ αυτό, εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι πολλοί αριστεροί συμφωνούν με την made in USA παγκοσμιοποίηση και γι’ αυτό υποστήριξαν τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας, συντασσόμενοι στο πλευρό των Αμερικάνων και την διάλυση της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν.

-Το άγαλμα του Κολοκοτρώνη δεν είναι ο εχθρός σας. Μην μπερδεύσετε. Παρότι κατανοούμε ότι ακόμα και αυτή η παρουσία του, σας τύπτει τις συνειδήσεις.

-Εφιάλτες είχε πάντα η ελληνική ιστορία. Η τύχη τους είναι γνωστή.

 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, στις 12/3/20.

1 comment

Δημοσθένης ο Μακεδών 15 March 2020 at 11:39

Συνεχίζουμε, ακόμη, ν’ αποκαλούμε “πρόσφυγες” και “μετανάστες” όλο αυτόν τον όχλο που προσπαθεί ΒΙΑΙΩΣ να εισέλθει και να παραβιάσει το Κρατικό (κατά το “οικογενειακό” και κατ’ επέκταση) άσυλό μας;;; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
Αν δεν κυριολεκτούμε και δεν ακριβολογούμε όταν μιλάμε (αυτό σημαίνει σωστά Ελληνικά!), ΔΕΝ πρόκειται να φθάσουμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ! Αν δεν φθάσουμε στην Αλήθεια, δηλαδή να εντοπίσουμε το πραγματικό μας πρόβλημα, ΔΕΝ πρόκειται να το λύσουμε!
Επαναλαμβάνω: Μετανάστες λέγονται οι νόμιμα αιτούντες την εγκατάστασή τους σε μια άλλη χώρα και αυτή τους το επιτρέπει! Γι’ αυτό και εισέρχονται από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΥΡΑ/ΕΙΣΟΔΟ!!!
Πρόσφυγες λέγονται όσοι αναγκάζονται λόγω πολέμου στη χώρα τους να προσφύγουν στην ΠΡΩΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ που δεν υπάρχει πόλεμος! Μετά, όταν προσπαθούν – και μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΑ – να εισέλθουν σε άλλη χώρα, ΧΑΝΟΥΝ την ιδιότητα του “πρόσφυγα”! Είναι κι αυτοί παράνομοι εισβολείς!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.