Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, στην οικία μου στην Λάρνακα, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι 10-12 χρόνων μας είπαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τους ευχηθήκαμε Καλά Χριστούγεννα, τους κεράσαμε και δώσαμε μικρό φιλοδώρημα, ως είθισται. Ως εδώ… όλα καλά! Καθοδόν προς την εξώπορτα… αλίμονο… μάθαμε (εμβρόντητοι) ότι τα αγόρια δεν ήταν Χριστιανοί, αλλά παιδιά μουσουλμάνων Παλαιστινίων (υποθέτω “αιτητών ασύλου”). Για μένα και την οικογένεια μου, ήταν επώδυνο αυτό που μας συνέβηκε (παραδέχομαι ότι αυτή είναι η αλήθεια, γνωρίζοντας ότι ίσως θα κατηγορηθώ από τους γνωστούς κύκλους για… ρατσιστικές διαθέσεις).

Πάμπολλες φορές στο παρελθόν, γράψαμε ότι στην Κύπρο του σήμερα, όλα τα ευτράπελα μπορεί να τα συναντήσει κανείς. Σε σχετικά πρόσφατο άρθρο μου, αναφέρθηκα στον απόλυτο εφιάλτη που βιώνει ο Κυπριακός Ελληνισμός, επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια. Φαίνεται όμως ότι ακόμα κι εμείς οι “ακραίοι”, που δεν συμπλέουμε με την “σωφροσύνη” των “σοφών ηγετών” (αυτών που μας έφεραν στο σημερινό μας κατάντημα), δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συλλάβουμε το μέγεθος των κακών που μας περίμεναν.

Οι “γνωστοί κύκλοι” (οι κυβερνώντες αλλά και οι διάφοροι άλλοι συνοδοιπόροι τους, ακόμα και η “νεοφιλελεύθερη και νεοταξική δεξιά”), προσπαθώντας (αυτό ουσιαστικά πράττουν με την πολιτική τους) να αφελληνίσουν την Κύπρο μετατρέποντας την σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, μπορούν να ισχυρίζονται ότι θέλουν. Μπορούμε όμως κι εμείς που νιώθουμε έντονα ότι απειλείται η επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού, να κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου. Για μας λοιπόν, το πιο πάνω περιστατικό είναι ενδεικτικό του παραλογισμού που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο (μάλλον και της χειρότερης συνέχειας που έπεται, αν σύντομα δεν αλλάξουν κάποια πράγματα).

Οι διαφόρων κατηγοριών “αιτητές ασύλου” μας έμειναν “αναγιωτοί” (απτή απόδειξη γι’ αυτό είναι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί που πιστώνονται ανελλιπώς με “βασιλικά επιδόματα” εδώ και 4-5 χρόνια) ενώ δεν γίνεται τίποτε για να σταματήσει αυτή η πολιτική της προσέλκυσης μουσουλμάνων τουριστών στην Κύπρο (για ολόχρονες διακοπές με όλα τα έξοδα πληρωμένα). Η κοροϊδία αυτή πρέπει να σταματήσει! Φτάσαμε τώρα, στο σημείο να μας στέλνουν οι μουσουλμάνοι τα παιδιά τους για να μας πουν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Όμως… φταίνε οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι για το άδικο και το ανάρμοστο ή οι κυβερνώντες (και η νομοθετική εξουσία) που επιμένουν π.χ. να τους πριμοδοτούν με Πασχαλινό επίδομα, ενώ είναι μουσουλμάνοι (με μεγαλύτερο ποσό μάλιστα από αυτό που παίρνουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί);

Τελικά, όλοι φαίνεται να γνωρίζουν το πρόβλημα, εκτός από την κυβέρνηση και τους βουλευτές μας. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση (να βλέπει κανείς “αιτητές ασύλου”, “λαθρομετανάστες”, “πολιτικούς πρόσφυγες” να γυροφέρνουν ανέμελοι στις υπεραγορές, ξοδεύοντας τα επιδόματα που εμείς πλουσιοπάροχα τους παρέχουμε). Είναι πρόβλημα να αναλογίζεται ο φτωχός κι ο μεροκαματιάρης, ο άνεργος, σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, την προνομιακή μεταχείριση των αλλοδαπών (και των τ/κ) την στιγμή που αρκετοί από τους νόμιμους και φορολογούμενους, έχουν φτάσει πια στα όρια της φτώχιας. Αυτά (το άκρο άωτο του ρατσισμού) είναι που προωθούν, αυτοί που μας κατηγορούν για ρατσισμό και ξενοφοβία, εμάς που αγανακτήσαμε;

Θα το πούμε για άλλη μια φορά: Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Όμως, παρά την συνεχιζόμενη λαϊκή κατακραυγή, οι κυβερνώντες και η Βουλή δεν παίρνουν μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα. Σε μια περίοδο που η Κύπρος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμνού, με συνεχείς υποβαθμίσεις της Οικονομίας μας και με τον μηχανισμό στήριξης να επικρέμεται, η κυβέρνηση σπαταλά 22 εκατομμύρια ετησίως για τους “αιτητές ασύλου” (και άλλα 80 για τα ωφελήματα των “αδερφών τουρκοκυπρίων” – οι οποίοι παρεμπιπτόντως κάνουν το παν για να καταργηθεί το κράτος μας). Ενώ γίνεται λόγος για μέτρα που πρέπει επειγόντως να παρθούν για την Οικονομία, για παγοποιήσεις μισθών, για κατάργηση επιδομάτων, φοιτητικών χορηγιών (ακόμα και ψαλίδισμα των επιδομάτων των πολυτέκνων, το μοναδικό κίνητρο που υπήρχε για να πολεμηθεί η γάγγραινα της υπογεννητικότητας), κανείς δεν μιλά για τα επιδόματα των “αιτητών ασύλου”(αλλά ούτε και τολμά κανείς “επίσημος”, να “αγγίξει” τα ωφελήματα της “άριας φυλής των τουρκοκυπρίων”). Γιατί άραγε στην ευημερούσα Γερμανία, το ποσό που δίδεται στους “αιτητές ασύλου” είναι το ένα τρίτο αυτού που δίνουν οι δικοί μας χουβαρντάδες; Μήπως στην Κύπρο έχουμε να κάνουμε με μια συνειδητή επιλογή, ανατροπής των πληθυσμιακών αναλογιών, για να μην κακοφαίνεται στους Έλληνες της Κύπρου η… «άδικη εις βάρος της πλειοψηφίας λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» (αυτή ήταν μέχρι τώρα η διατύπωση για την άδικη “λύση” που κυοφορείται).

Σε τελική ανάλυση, φαίνεται ότι κάποια “διεθνιστικά μυαλά” (όχι μόνον των κυβερνώντων) δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται το κόστος που θα πληρώσει η μικρή και ημικατεχόμενη Κύπρος στην περίπτωση που το “όραμα” της πολυπολιτισμικότητας, πάρει σάρκα και οστά. Με την πολιτική τους, ουσιαστικά υπηρετούν τα σχέδια που έχουν εκπονήσει οι εχθροί μας, που στοχεύουν στον εκτουρκισμό της Κύπρου. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνούμε ότι η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών διοχετεύεται από τα κατεχόμενα, γιατί η ίδια η Τουρκία ευνοεί την ύπαρξη ενός μουσουλμανικού προγεφυρώματος στις ελεύθερες περιοχές. Οι δε πολίτες, οφείλουν να έχουν τα μάτια ανοιχτά για να αντισταθούν στην προπαγάνδα των διαφόρων νεοταξικών “προστατών” των αλλοδαπών.

Εναπόκειται στους πολίτες που συμφωνούν με τις πιο πάνω απόψεις να φροντίσουν με την ψήφο τους να αλλάξουν τα δεδομένα για να μην κάνουν κουμάντο κάποιοι “ρεαλιστές” κομματάρχες με… “διεθνιστικά μυαλά” (που θα μας φέρουν Δ.Δ.Ο. με πλειοψηφία Τούρκων και λοιπών μουσουλμάνων). Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να το τονίσουμε αυτό, γιατί αρκετοί συμπολίτες μας, διαμαρτύρονται, σχίζουν μάλλον τα ιμάτια τους για τα κακώς έχοντα, αλλά σπεύδουν ακολούθως να ψηφίσουν τους ίδιους, που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμνού.
Έλληνες της Κύπρου ξυπνάτε, γιατί μας κλέβουν την πατρίδα! Πάψετε επιτέλους να επιμένετε στους ίδιους ανεπαρκείς, των παραδοσιακών κομμάτων! Χωρίς ίχνος υπερβολής, η πατρίδα Κύπρος χάνεται… Ξυπνήστε πριν μια μέρα σας κτυπήσουν την πόρτα, όχι για να σας τραγουδήσουν τα Κάλαντα, αλλά για να απαιτήσουν από εσάς να προσκυνήσετε το Κοράνι!

Πανίκος Ελευθερίου.
Υ.Γ. Ελπίζουμε, έστω και στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, οι πολίτες να δώσουν τα σωστά μηνύματα στους πολιτικούς ηγέτες.

1 thought on “Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα των μουσουλμανοπαίδων

 1. Μια ζωη ηλιθιοι, αλλα παντα προοδευτικα χρησιμοι !

  – “Η μεγάλη ληστεία της Ελλάδoς. Πως και τι έγινε. Συγκλονιστικό άρθρο!!”
  http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/o_15.html

  – Amil Imani, “Islam’s Useful Idiots”
  http://amilimani.com/2006/08/islams-useful-idiots-3/

  – Ali Sina, “Islam is Fascism”
  http://alisina.org/islam-is-fascism/

  “I have decided to fight Islam; please pay attention to my statement; to fight Islam, not the political Islam, not the militant Islam, not the radical Islam, not the Wahhabi Islam, but Islam itself…Islam has never been misunderstood, Islam is the problem….(Muslims) have to realize that they have only two choices: to change or to be crushed.”
  (Wafa Sultan, http://www.youtube.com/watch?v=up3yuQDAWKQ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *