Tuesday 26 March 2024
Αντίβαρο
English Βίντεο

BBC Panorama: Life and Debt – A Greek tragedy, 25 June 2012

John Humphrys investigates the economic crisis in Greece. With the debt-laden country set to vote in a new election which may signpost the future of Europe, he meets ordinary Greeks to investigate the truth about the austerity measures and how the country came to its current crisis.

3 comments

Γεώργιος Ἰακ. Γεωργάνας 28 June 2012 at 07:42

Τό πάρτυ μὲ τὰ φάρμακα τῆς δεκαετίας τὸ ἀντιπαρέρχεται ὁλωσδιόλου …
Γιὰ τὸ τεμπελαριὸ στὸ δημόσιο, τσιμουδιά …
Γιὰ τὶς συντάξεις μαϊμοῦ καὶ γιὰ τὰ ἐπιδόματα μαϊμοῦ, τίποτα …
Γιὰ τὰ κέντρα διασκεδάσεως στὴν ἁγνὴ Ἑλληνικὴ ἐπαρχία, τίποτα …

Reply
Βασίλειος Λιάκος 28 June 2012 at 13:01

Είναι μιά πολύ επιφανειακή προσέγγιση ενός πολύ σοβαρού θέματος! Εστιάζει μόνον στα ορατά αποτελέσματα της κρίσης και αποφεύγει επιμελώς να αναφερθή αναλυτικά στις σκανδαλώδεις ευθύνες του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Επίσης δεν αναφέρει τίποτε για τούς διεθνείς αισχρούς τόκογλυφους που απομυζούν το αίμα του Ελληνικού λαού. Επίσης δεν αναφέρει τίποτε για δυσβάστακτους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που αναγκάζεται η Ελλάς να κάνη εξ’ αιτίας της Τουρκικής απειλής που συνεπικουρείται από την ύπουλη πολιτική των Ευρπαίων “εταίρων” της!

Reply
Βασίλειος Λιάκος 28 June 2012 at 13:02

Είναι μιά πολύ επιφανειακή προσέγγιση ενός πολύ σοβαρού θέματος! Εστιάζει μόνον στα ορατά αποτελέσματα της κρίσης και αποφεύγει επιμελώς να αναφερθή αναλυτικά στις σκανδαλώδεις ευθύνες του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Επίσης δεν αναφέρει τίποτε για τούς διεθνείς αισχρούς τόκογλυφους που απομυζούν το αίμα του Ελληνικού λαού. Επίσης δεν αναφέρει τίποτε για δυσβάστακτους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που αναγκάζεται η Ελλάς να κάνη εξ’ αιτίας της Τουρκικής απειλής που συνεπικουρείται από την ύπουλη πολιτική των Ευρωπαίων “εταίρων” της!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.