Wednesday 24 April 2024
Αντίβαρο
Ανακοινώσεις

Αναστέλλεται η αποστολή στα Σκόπια για τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς

Αναστέλλεται η  προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Ιουλίου αποστολή του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στα Σκόπια, με στόχο την επίσκεψη στις φυλακές του Τέτοβο των Σκοπίων, του Φιλέλληνα αρχαιολόγου ? ιστορικού Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς.

 

Η αναστολή της αποστολής αποφασίσθηκε, δεδομένου ότι, ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, θεωρείται πια «αγνοούμενος», καθώς ο ίδιος ο διευθυντής των φυλακών του Τέτοβο, ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπο Τύπου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη ότι, «δεν υπάρχει κανείς Γκλιγκορίεβιτς στις φυλακές του». Αυτή η εξέλιξη, επέβαλε και την αναβολή της αποστολής και παράλληλα τον επανασχεδιασμό της.

 

Σχετικά με τις φήμες οι οποίες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες – τις οποίες μάλιστα συζητούν ως πιθανότητα σκοπιανοί δημοσιογράφοι ? ότι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς δολοφονήθηκε, δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη ή ανεπίσημη πλευρά. Αυτό που παραμένει ως γεγονός είναι ότι, από το Σάββατο 4 Ιουλίου έως σήμερα, ο Φιλέλληνας αγωνιστής της Δημοκρατίας, είναι άφαντος και η τελευταία δήλωσή του είναι αυτή που έστειλε ο ίδιος στους φίλους του μέσω του διαδικτύου, όπου και εξέφραζε τους φόβους του για νέα σύλληψή του.

 

Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, καλεί όλους τους φίλους του Βάσκο Γκλιγορίεβιτς να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο Τύπου του, έτσι ώστε να προγραμματισθούν οι επόμενες κινήσεις για την ανεύρεση του Φιλέλληνα αρχαιολόγου ? ιστορικού, πριν να είναι πολύ αργά για την ζωή του.

 

Ναυάρχου Νικοδήμου 2, 105 57, Σύνταγμα, Αθήνα

Blog: www.pamme.eu

Ηλ. Δ/νση: press@danagennisi.gr

Τηλ. 2103314314 Φαξ: 2103217771

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπρόσωπος: Σταύρος Βιτάλης

Τηλ.: 6979112273

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/7/09.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.