Wednesday 27 March 2024
Αντίβαρο
Ανακοινώσεις

Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ!

Ακολουθεί σύντομη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του γνωστού περιοδικού Ρεσάλτο σε σχέση με τους βανδαλισμούς και τη φωτιά που κατέστρεψε τα γραφεία τους εχθές, 22 Σεπτεμβρίου 2009. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και την προκήρυξη των τρομοκρατών. Στο τέλος, παραθέτουμε αυτούσιο ένα σχόλιο που αναρτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στην ιστοσελίδα indymedia με τον προκλητικό τίτλο “Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου και του ΚΚΕ!” (ενδεχομένως νομικοί κύκλοι να τον χαρακτήριζαν και ηθικό αυτουργό της χθεσινής ενέργειας).

Τα τάγματα των κουκουλοφόρων του νέου φασισμού αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα 100 κρανιοφόροι πλημμύρισαν την Πλατεία Εξαρχείων!!!

15 κρανιοφόροι με δύο βαριές επί μία ώρα κτυπούσαν μανιασμένα για να σπάσουν την πόρτα ασφαλείας των γραφείων.

Και οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν λίγα μέτρα μακριά δεν …πήρανε είδηση!!!

Αφού σπάσανε τις πόρτες μπήκανε στα γραφεία και έσπασαν κυριολεκτικά τα πάντα, μέχρι τα πλακάκια και τα ντουβάρια των τοίχων…

Μετά έβαλαν φωτιά και ολοκλήρωσαν το φασιστικό έργο τους.

Έφυγαν ανενόχλητοι αρπάζοντας και το κομπιούτερ…

Άφησαν και την υπογραφή του: Την προκήρυξή τους.

Διαβάστε το φασιστικό ήθος και ύφος:

«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τ’αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κατασταλτικός βραχίονας της, η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να εξαπολύει καθημερινά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Εκκενώσεις κτιρίων, έλεγχοι, απελάσεις, συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και δολοφονίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του πολέμου εναντίον των κολασμένων του καπιταλιστικού κόσμου.

Στο πλευρό του θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστηματάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους.

Μέσα σ’ αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί. Κανένας δε βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο καθένας θα πρέπει ν’αναμένει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεων του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στις 22.09.09 στα γραφεία του μηνιαίου περιοδικού Ρεσάλτο το οποίο έχει προπαγανδίσει διάφορες φασιστοσυνάξεις, όπως αυτή της 9ης Μάη στην Ομόνοια και την αντίστοιχη αυριανή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

επιτροπές κατοίκων από γειτονιές της Αθήνας»

ΜΑΤΑΙΠΟΝΟΥΝ αν πιστεύουν τα ενεργούμενα των μυστικών υπηρεσιών ότι θα τρομοκρατήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ. Θα επανέλθομε…

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21609#21609

===================================================================

Ακολουθεί το σχόλιο από το indymedia και τη διεύθυνση http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993

Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου και του ΚΚΕ!

από φτάνει πια η ανοχή! 3:01μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 2:34πμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008)
Ξεσκέπασμα τώρα!

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ.

Τι λέει αυτή;

Πως λίγο πολύ ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αυτά διαδίδει το νεο-εθνικομπολσεβίκικο, ρατσιστικό, τροτσκιστικό – φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο, με την στήριξη για την πλατιά αριστερή μάζα της ηγεσίας του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, για τον ΠΑΣΟΚικο κόσμο της εφημερίδας Παρόν και της Αυριανής των φασιστών Κουρήδων, για τους Νεοδημοκράτες του εθνοσωβινιστή Ρίζου και του Αδέσμευτου Τύπου του.

Αυτά τα καριόλια ειδικά του Ρεσάλτου έχουν ξεσαλώσει στο κολοσάιτ τους, εμφανίζοντας λίγο πολύ τους αναρχικούς και αριστερούς ανθρώπους σαν περίπου ακολουθητές του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Σαακασβίλι, δεν ξέρω γω ποιου άλλου και με χυδαία γκεμπελίστικη γλώσσα περί αυτοκρατορίας κλπ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων – και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν…

Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί “αριστερούς” του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο…

Η εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού από τον αστυνομικό φασισμό για γεωπολιτικές ναζιφασιστικές θεωρητικές ακροβασίες είναι ηθικό έγκλημα.

Άι στο διάολο παλιοαλήτες κι εσείς και το κολοπεριοδικό σας!

.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.