Tuesday 26 March 2024
Αντίβαρο
Εκδηλώσεις Στέλιος Παπαθεμελής

Πώς θα βγούμε από την Kρίση – Σάββατο 25 Ιανουαρίου 18:00 μ.μ., Θεσσαλονίκη

 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

Π ρ ό σ κ λ η σ η

 

 

 

 

Σας  προσκαλούμε εγκάρδια στην  παραδοσιακή  γιορτή της βασιλόπιτας Σάββατο 25 Ιανουαρίου ώρα  18:00 μ.μ .στην Αίθουσα  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

(δίπλα στη Στρατιωτική Λέσχη)

 

 

 

Θέμα:   Π ώ ς  θ α  β γ ο ύ μ ε  α π ό  τ η ν  K ρ ί σ η

 

 

 

Μιλάει ο Στέλιος Παπαθεμελής , Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης        

 

Παρεμβαίνουν οι :   

Βύρων Πολύδωρας, τ. Πρόεδρος Βουλής

Παναγιώτης Κουρουπλής, Κοιν. Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Κρητικός, πρ. Αντιπρόεδρος. Βουλής

 

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης «Μικροί άγγελοι της Εκκλησίας» με χοράρχη τον Ηρακλή        Παναγόπουλο

 

 

Θεσσαλονίκη Ερμού 55. Τ.Κ. 54623 . ΤΗΛ.2310268333 fax 2310262830

    Ιστοσελίδες:www.papathemelis.gr .  www.danagennisi.gr

1 comment

Μπάμπης Παπαχαραλάμπους 9 January 2014 at 14:22

Αγαπητό Αντίβαρο καλή χρονιά
Ευχαριστούμε για το αγιοβασιλιάτικο ανέκδοτο που μας προσφέρεις υπό μορφή πρόσκλησης. Θα γελάγαμε μέχρι σκασμού αν το περιεχόμενο της κάρτας δεν ήταν τόσο μακάβριο.
Ποιοι θα μας βγάλουν από την κρίση:
Στέλιος Παπαθεμελής: γνωστός ελλαδέμπορας με τη βούλα εξωθεσμικών και παπάδων, στυλοβάτης δε της ένδοξης πασοκοκρατίας όπου κατέλυσαν φανατικά κάθε θεσμικό κορμό και κάθε αίτημα αξιοκρατίας (τα βασικά δηλαδή για να επιβιώσει η πατρίδα μας) υπέρ συντεχνιών και ημετέρων.
Παναγιώτης Κουρουπλής: πρασινοφρουρός, που επιτέλους βρήκε την τιμητική του αποθέωση στον ΣΥΡΙΖΑ (τη συμμορία που πουλά προστασία σε συνδικαλιστές και παρακρατικούς -κατά τον κ. Γιανναρά αυτά), διόρισε την μισή Αιτωλοακαρνανία με το κομμάτι και στυλοβάτης δε της ένδοξης πασοκοκρατίας όπου κατέλυσαν φανατικά κάθε θεσμικό κορμό και κάθε αίτημα αξιοκρατίας (τα βασικά δηλαδή για να επιβιώσει η πατρίδα μας) υπέρ συντεχνιών και ημετέρων.
Παναγιώτης Κρητικός: από το Νοέμβριο του 1981 μέχρι τον Απρίλιο του 2000 ήταν Αντιπρόεδρος της Βουλής δηλαδή στυλοβάτης της ένδοξης πασοκοκρατίας όπου κατέλυσαν φανατικά κάθε θεσμικό κορμό και κάθε αίτημα αξιοκρατίας (τα βασικά δηλαδή για να επιβιώσει η πατρίδα μας) υπέρ συντεχνιών και ημετέρων.
Βύρων Πολύδωρας: ο μεγάλος επαναστάτης, παράδειγμα κοτζαμπάσικης αποτελεσματικότητας, ποιος δεν θυμάται ότι μόλις πριν δύο έτη όταν λόγω συνθηκών έμεινε για μισή μέρα πρόεδρος της Βουλής πρόλαβε και διόρισε την κορούλα του μόνιμη υπάλληλο της βουλής!!!
Αγαπητό Αντίβαρο, τι είναι αυτό που με πνίγει και με εμποδίζει να γελάσω;

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.