Thursday 2 May 2024
Αντίβαρο
Επιστολές Νικόλας Kaloy-Καλογερόπουλος

Επιστολή στον Κάρολο Παπούλια (μνημόνιο, Ρωσία, Κίνα)

Η ακόλουθη επιστολή στάλθηκε στον Κάρολο Παπούλια στις 28 Ιουνίου 2010

             THE
EUROPEAN LEAGUE
                      OF
GENEVA
            POB 36
CH-1211 GENEVA 20

Section SE Europe/Bb/ch/gr

   Προς Α.Ε. Πρόεδρον της Δημοκρατίας
            κ,Κάρολον
Παπούλιαν
                    
ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ

Γενεύη 28 Ιουνίου 2010

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Κατόπιν εκτάκτου συνεδρίας της ημετέρας Think Tank λαμβάνομεν την τιμήν να σας γνωστοποιήσουμε με χαρακτηρισμόν του <<Επείγοντος>>, πληροφορίας της ημετέρας υπηρεσίας σχετικάς με το υπογραφέν την 8ην Μαϊου 2010 Μνημόνιον αναφερόμενον εις τον έκτακτον δανεισμόν της Ελλάδος.

Θέλομεν να επιστήσωμεν την προσοχήν σας εις την σελίδα 129 §13,1 κατά την οποίαν επιτρέπεται εις τον δανειστήν να μεταβιβάσει εις τρίτον δικαιώματα και υποχρεώσεις του απορρέοντα εκ του Μνημονίου του δανείου. Επίσης σελίδα 119 κατά την οποίαν απαγορεύεται εις την Ελλάδα να συνάψει δάνειον με Κίναν και Ρωσίαν.

Κατά τα πληροφορίας μας η παράγραφος αυτή υποκρύπτει συμφωνημένην ήδη πρόθεσιν όπως η μεταβίβασις αυτή, προ της σχεδόν βεβαίας αδυναμίας της Ελλάδος να εκπληρώσει τας υποχρεώσεις της, γίνει προς όμορον χώραν η οποία, με την βοήθειαν των ΗΠΑ ή άλλων ενδιαφερομένων χωρών της ΕΕ, θα εξασφαλίσει συμφέροντα εκμεταλλεύσεως τόσον του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος (ουράνιον και άλλα μεταλλεύματα ιδία εις Μακεδονίαν και Θράκην) όσον και των δυνατών κοιτασμάτων πετρελαίου εις το Αιγαίον.

Είμεθα βέβαιοι ότι θα εκτιμήσετε δεόντως τον ελλοχεύοντα κίνδυνον τόσον δια την χώραν σας όσον και διά τα συμφέροντα της ΕΕ εν γένει. Δια την χώραν σας ιδιαίτατα η πραγματοποίησις αυτής της προ-συμφωνημένης απειλής θα έχει ολέθρια αποτελέσματα συνεπαγομένη ακόμη και διαμελισμόν της Ελλάδος (τον οποίον, ως θα γνωρίζετε, πολλοί επιθυμούν και σχεδιάζουν), δια δε την ΕΕ, ως εκ των κοινωνικών ταραχών που οπωσδήποτε θα προκύψουν (συνήθης αφορμή που υποθάλπει διατάραξιν της τάξεως εις ευρυτέραν περιοχήν – βλ. τα φαινόμενα τρομοκρατίας εις τας περιπτώσεις Παλαιστίνης και Ιράκ) θα έχει έτι μεγαλυτέρας συνεπείας αποσταθεροποιήσεως εις την ευρυτέραν περιοχήν της Ευρώπης.

Παρακαλούμεν όπως δεχθείτε την έκφρασιν της ημετέρας εκτιμήσεως.

  Δια την European League of Geneva
      The President Dr. Nicolas Kaloy

The European League is a non-profit making private organization with the
purpose of promoting the ideals of the EU.  It is led by an international
Committee of men of science and of letters and is stationed in Geneva, CH.

.

6 comments

ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΣ 2 July 2010 at 07:59

Κυριε Προεδρε της Ελληνικης Δημοκρατιας.
Η Ιστορια κρουει τη θυρα του Μεγαρου σας.

Reply
Ανώνυμος 2 July 2010 at 09:01

Κι αυτός θα στενοχωρηθεί … μέχρι θανάτου!! 🙂

Reply
Π.Τσίρος 2 July 2010 at 12:30

Τέτοιες ατάκες πρέπει να γίνονται επωνύμως !

Reply
Φώτης 2 July 2010 at 22:27

Προδομένος ο Λαός μας για μια φορά ακόμα . Εντούτοις , ας μη σπεύσουν να χαρούν ούτε οι εχθροί μας , ούτε οι αφελληνισμένοι και ανεύθυνοι κυβερνήτες μας για το σημερινό μας κατάντημά . Διότι η Ιστορία αυτής της Πατρίδας δεν γράφεται με τις δυνάμεις του χρήματος και των όπλων των επιβούλων . Γράφεται με την πνοή και τη δύναμη του Πνεύματος του φιλότιμου λαού μας που , όσο κι αν το θέλουν μερικοί- μερικοί , δεν έχει εκλείψει. Απόδειξη ; Η οργή όλων μας . Και η οργή γεννάει αντίδραση …

Reply
Ανώνυμος 4 July 2010 at 22:04

http://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10110.pdf

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στο μνημόνιο στα όσα αναφέρει η επιστολή, στις συκγεκριμένες σελίδες!

Reply
Συγγραφέας 13 July 2010 at 23:05

Γράφοντας στο google Έλληνες προδότες πολιτικοί, μπορεί κανείς να “καμαρώσει” φωτογραφίες απείρου κάλους των κυβερνόντων ημας απο χρόνια! Μεταξύ αυτών και τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας με σκουφάκι εβραϊκό, μεταξύ υμετέρων ομοιδεατών!!! Έπεσα απο τα σύννεφα βλέποντάς το, καθώς είχα άλλη εντύπωση για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Πιθανολογώ συνεπώς πως δε θα λυπηθούν και πολύ οι κατά τα άλλα “Άρχοντες” του τόπου σε κάποια πιθανή εδαφική απαίτηση της δίσμοιρης τούτης χώρας! Παρεμπιπτόντως, το να ξεκινήσει η παγκόσμια οικονομική κρίση, απο το δυσκολοκυβέρνητο κι άναρχο λαό μας κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Κι όλοι αυτοί που κλείνουν πονηρά το μάτι στην ιδέα του “μη σηκωθεί ο Έλληνας απο τον καναπέ γιατί …. αλοίμονό σας”, δε μας λένε τίποτα για το μετά! Μετά το….ολοκαύτωμα τι; Αυτό ακριβώς επιδιώκουν άπαντες. Την ελληνική εξέγερση, ώστε μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας κι έτσι να είμαστε πιο ευάλωτοι! Δόξα το Θεό βρύθει η χώρα απο θαυμάσια μυαλά και ιδέες, (αποσύρω τον γράφοντα απο τέτοιο τίτλο), που δε μοστράρουν παρελαύνοντας στα κανάλια! Σίγουρα υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης των καταστάσεων πολύ καλύτεροι κι αποτελεσματικότεροι των προτεινόμενων!!!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.