ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ:

ΚΗΦΙΣΙΑ, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΕΚΑΛΗ, ΔΡΟΣΙΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΝΟΙΞΗ, ΡΑΦΗΝΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ.

 

ΘΕΜΑ: Δενδροφύτευση Πεντελικού.

 

 

1. Σας γνωρίζουμε ότι, ο Σύνδεσμος των 22 Δήμων & Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υφυπουργός κ. Κιλτίδης Κων/νος) και την Περιφέρεια Αττικής (Δ/νση Αναδασώσεων), οργανώνει μεγάλη δενδροφύτευση στην περιοχή Κοκκιναρά του Πεντελικού, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 εναλλακτικά την πρώτη ή την δεύτερη Κυριακή του μηνός Φεβρουαρίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

2. Η Δ/νση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής θα διαθέσει το σύνολο των δενδρυλλίων που θα απαιτηθούν για την δενδροφύτευση εκτιμώμενου αριθμού 30.000 με 40.000 περίπου.

 

3. Ο Σύνδεσμος πιστεύοντας ότι η Δενδροφύτευση του καμμένου Κοκκιναρά θα βοηθήσει στην Περιβαλλοντική Ανάσταση του πολυπαθούς Πεντελικού και στηριζόμενος στην ευαισθησία την δική σας και των παιδιών σας για τον εθελοντισμό και το Περιβάλλον, σας προσκαλεί στην δράση του αυτή.
 

4. Παρακαλείστε για την συμμετοχή σας και να μας ενημερώσετε το δυνατόν συντομότερο για τον αριθμό των εθελοντών (παιδιών-ενηλίκων) που θα συμμετάσχουν από τον φορέα σας.

 

5. Ο Σύνδεσμος μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2009 το αργότερο και αφού λάβει τις προτάσεις συμμετοχές των σχολείων, των εθελοντικών οργανώσεων και των λοιπών φορέων της ζώνης ευθύνης του θα σας αποστείλει λεπτομερές οργανωτικό σχέδιο για την Δενδροφύτευση, στο οποίο σαφώς θα καθορίζονται και τα της συμμετοχής σας.

 

6. Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας το Ραδιόφωνο και η Τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

7. Για συνεννόηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Προέδρου του Συνδέσμου:

Μερόπη Καπετανοπούλου – Μαίρη Αραμάρη.

 

Τηλ: 210-8041449 / 2108044472 Φαξ: 210-8041168

e-mail: pentelimayor.dsk@gmail.com

e-mail: spap.penteliko@hotmail.com

 

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. & Δήμαρχος Πεντέλης

 

Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *