Sunday 21 April 2024
Αντίβαρο
Βίντεο Βορειοηπειρωτικό

Μητσοτάκης στον Μπελέρη «η Ελλάδα σας σκεπάζει». 8 μήνες βρίσκεται στη φυλακή και η Αλβανία τον αντιμετωπίζει ως βαρυποινίτη!

 

1. Ο Μπελέρης κατηγορείται ότι έδωσε 340 ευρώ σε ψηφοφόρο για να εξαγοράσει την ψήφο του. Την ίδια κατηγορία (ψευδή ή αληθή, δεν γνωρίζω) αντιμετώπισαν άλλοι 9 υποψήφιοι Δήμαρχοι τον Μάιο, αλλά κανείς τους δεν φυλακίστηκε.

2. Ο Μπερίσα (αντιπολίτευση) είπε ότι ο κατήγορος του Μπερίσα έλαβε 7000 ευρώ από κονδύλια της αλβανικής αστυνομίας για να κατηγορήσει ψευδώς τον Μπελέρη. Αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο κατήγορος!

3. Το κυρίως ζητούμενο για την Αλβανία είναι ότι ο προηγούμενος Δήμαρχος Χειμάρρας είχε προχωρήσει στην αρπαγή περιουσιών Ελλήνων της Χειμάρρας από το αλβανικό κράτος, τις οποίες έδιναν σε τρίτους, κάτι που είχε σκοπό να σταματήσει ο Μπελέρης.

4. Ο προηγούμενος Δήμαρχος, παρότι έχασε τις εκλογές του Μαΐου από τον Μπελέρη, συνεχίζει παρανόμως να βρίσκεται στη θέση του και να δρα ως Δήμαρχος. (Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που το Αλβανικό κράτος δεν χρησιμοποίησε τη διάταξη για τις 90 ημέρες, ώστε να εκπέσει ο Μπελέρης από το αξίωμα που κέρδισε στις εκλογές, διότι τότε θα ξαναγίνονταν εκλογές, ενώ τώρα μέσα στον χαμό, συνεχίζεται το έργο της αρπαγής περιουσιών κάτω από τη μύτη όλων, με συνεργασία του παλαιού Δημάρχου με τον πρωθυπουργό Ράμα.)

5. Το ότι τον άφησαν για 10 λεπτά να παραστεί στην κηδεία, με 6-7 κλούβες και δεκάδες οπλισμένους αστυνομικούς γύρω του, μέχρι και αστυνομικός να κρατάει το πιστόλι σε κοινή θέα πίσω από τη γυναίκα του, και ταυτόχρονα όλοι αυτοί οι αστυνομικοί να πατούν με ασέβεια στους τάφους των Ελλήνων του νεκροταφείου, είναι έκδηλο του βαθμού «παρακρατοσύνης» του καθεστώτος Ράμα και του συνειδητού εκφοβισμού του ελληνικού πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου που διενεργούν.

 

 

1 comment

Πατριώτης 31 January 2024 at 11:48

“Μητσοτάκης στον Μπελέρη «η Ελλάδα σας σκεπάζει»”

Σκέψου και να … μην τον σκέπαζε!

Απαγορεύτηκε στον Μπελέρη να ορκιστεί ως Δήμαρχος Χειμάρρας!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.