Sunday 21 April 2024
Αντίβαρο
Οικονομία

Ελλάς 2010: Ανάπηρος πολέμου με Corvette!!

Ελλάς 2010: Ανάπηρος πολέμου με Corvette!!

Τα σχόλια δικά σας.
.

13 comments

Ανώνυμος 14 May 2010 at 21:28

ειστε ασχετοι!!!!!!!!! εαν καποιος στρατιωτικος καταστει σημερα αναπηρος εξ αιτιας της υπηρεσιας βγαινει σε συνταξη αναπηρου και υπαγεται στη κατηγορια αναπηρων πολεμου ειρηνικης περιοδου, εχει τα ιδια δικαιωματα με τους αναπηρους πολεμου και εχει το δικαιωμα να αποκτησει αναπηρικο αυτοκινητο. Εαν εχει την οικονομικη δυνατοτητα και ειναι ενημερος φορολογικα, που ειναι το αξιοπεριεργο να αποκτησει ενα ακριβο αυτοκινητο; Επιτελους πρεπει καποτε στην Ελλαδα του 2010 να εκλειψει αυτου του ειδους ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!!!!!!

Reply
Γιάννης3 14 May 2010 at 21:58

δικό σου είναι;

Reply
jmakryn 15 May 2010 at 10:16

Απο ποτε αναπηροι δεν μπορουν να εργασθουν (συμβαινει ομολογουμενως παρα πολλες φορες ) αλλα μπορουν να οδηγουν οταν για να παρεις διπλωμα περνας απο ιατρικες εξετασεις ) Εγω γνωριζω οτι αναπηροι οδηγουν ειδικα αμαξιδια . Εκτος και αν οδηγει η γκομενα που καμακωνει με τα σπορ αυτοκινητα.

Reply
Ανώνυμος 15 May 2010 at 15:47

Οχι δεν ειναι δικο μου….εγω εχω μια Ferrari. Ενας αναπηρος με παραλυση κατω ακρων μπορει να οδηγησει οποιοδηποτε αυτοκινητο με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων εχοντας φρενο γκαζι με χειριστηριο στο χερι. Οι αναπηροι δινουν ειδικες εξετασεις για διπλωμα στο Ιδρυμα Αναπηρων το οποιο ανανεωνουν καθε 5 χρονια με επανεξεταση φυσικα. Αυτα σας τα λεω για να ξεστραβωθειτε διοτι για να γινετε Ευρωπαιοι πρεπει να περασουν παρα πολλα χρονια, και ειμαι σιγουρος οτι ανηκετε στην κατηγορια με αυτους που λογομαχω καθε φορα που παω να παρκαρω σε θεση αναπηρου και την εχουν καταλαβει παρανομως.

Reply
jmakryn 15 May 2010 at 15:56

ΝΑΙ ΜΙΑ FERRARI ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΑΜΑΞΙ. ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΗ.

Reply
Ανώνυμος 15 May 2010 at 16:10

ποιος ειπε οτι ειναι φθηνο αμαξι……και θα πρεπει καθε αναπηρος να ειναι και καυμενουλης;;;; Δηλαδη για να καταλαβω αν ο γιος του Βαρδινογιαννη γινει αναπηρος που δε του το ευχομαι, με τι αμαξι θα κυκλοφορει με φιατακι;;;;;

Reply
jmakryn 16 May 2010 at 12:23

αν ησουν στο δημοσιο και πηρες αναπηρικη συνταξη δεν ειναι το ιδιο με τον γιο του καθε βαρδινογιαννη. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ . ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ

Reply
Ανώνυμος 16 May 2010 at 14:33

μαλλον απο κατι μακακες σαν και σενα φθασαμε ως εδω!!!!!!!!! εσυ μαλλον θα ανηκεις σε αυτους που χαιρονται με το να βλεπουν αναπηρους στα φαναρια να ζητιανευουν…..και τα χρηματα που εδωσα ειναι απολυτως νομιμα διοτι αποζημιωθηκα απο ασαφαλιστικη εταιρεια και μπορω να τα δικαιολογησω……τη μακακια που σε δερνει ομως εσενα να δω πως μπορεις να τη δικαιολογησεις……και μαθε να διαβαζεις τι γραφω στα προηγουμενα σχολια μου…..γιατι αμα ειχες μυαλο θα το ειχες βουλωσει ηδη.

Reply
jmakryn 16 May 2010 at 17:49

η αναπηρια σε εχει κανει θρασυ. λαμογιο

Reply
Ανώνυμος 16 May 2010 at 17:58

Καλυτερα θρασυς και να εχω δικιο και να το υποστηριζω, παρα μακακας και να λεω βλακειες που δε μπορω να τεκμηριωσω.

Reply
jmakryn 17 May 2010 at 06:12

σε λιγο καιρο ολα εσεισ τα λαμογια δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε

Reply
Ανώνυμος 17 May 2010 at 10:57

εισαι πολυ π@π@ρ@ς τελικα……επειδη εισαι πολυ ασχετος και σου απαντησα στα σχολια που λες οπως…(Εγω γνωριζω οτι αναπηροι οδηγουν ειδικα αμαξιδια . Εκτος και αν οδηγει η γκομενα που καμακωνει με τα σπορ αυτοκινητα)με ποιο τροπο οδηγουν αυτοκινητο και πως παιρνουν διπλωμα οι αναπηροι…..το μονο που εχεις να πεις ειναι οτι οι αναπηροι ειναι λαμογια……εγω δε κρυβομαι και ουτε προκειται να κρυφτω…..και επειδη οπως φαινεται εχεις υπαρξιακο προβλημα και γραφοντας εδω μεσα νομιζεις οτι σε υπολογιζει καποιος, ο μονος που σου απανταει ειμαι εγω μπας και σου ανοιξω λιγο τα μυαλα…..αλλα οπως φαινεται εισαι κομπλεξικο ατομο και δε προκειται να συνεχισω να ασχολουμαι αλλο μαζι σου…..σε αφηνω στη κριση των αλλων.

Reply
jmakryn 17 May 2010 at 18:34

ουτε εγω θα συνεχισω να ασχολουμαι με το καθε προκλητικο ατομο που βασιζεται στην αναπηρια του για να προκαλεσει την βοηθεια αλλων στα επιχειρηματα που παει να βγαλει. απλα υπαρχουν αναπηροι που τουσ σεβεται καποιος γιατι συμπεριφερονται οπως ολοι οι ανθρωποι (αναπηροι η μη ). Εφ οσον οπως λες ολοι μπορουν να οδηγουν οποιοδηποτε αμαξι την ειδικη πινακιδα γιατι την εχεις. Μαγκια σου να οδηγεις και αεροπλανο . Αλλα εσυ αλλου το πηγες. Εγω μιλησα για το προκλητικο το στυλ., που δεν το εχεις μονο στο αυτοκινητο αλλα και στο υφος που γραφεις. Ας μου απαντησουν οι αλλοι που θα συμπονεσουν τον αναπηρο, που απαξιει να υποστηριζει μονος του τις θεσεις του αλλα οταν μας συμφερει αρπαζουμε τον οικτο των αλλων.

Υ.Γ Κακως που επιασα συζητηση με ανωνυμο. Αλλα τα λαμογια ετσι δρουν. ΑΝΩΝΥΜΑ

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.