Friday 26 April 2024
Αντίβαρο
Θράκη

Νεο υποκατάστημα της ZIRAAT στην Ξανθη

Μετά την Αθήνα και την Κομοτηνή, η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank ετοιμάζει να ανοίξει τις δουλειές της και στην Ξάνθη. Στην ανακοίνωση η τράπεζα τονίζει πως θα ανοίξουμε νέο κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης η οποία στα τουρκικά είναι γνωστή ως Iskece.


Νεο υποκατάστημα της ZIRAAT στην Ξανθη
Μετά την Αθήνα και την Κομοτηνή, η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank ετοιμάζει να ανοίξει τις δουλειές της και στην Ξάνθη. Στην ανακοίνωση η τράπεζα τονίζει πως θα ανοίξουμε νέο κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης η οποία στα τουρκικά είναι γνωστή ως Iskece. Στην ίδια ανακοίνωση δεν λέει ούτε το που θα γίνει το υποκατάστημα αλλά ούτε και το πότε. Στην μειονοτική εφημερίδα RODOP RUZGARI αναφέρεται επίσης ότι παράλληλα με το υποκατ΄στημα της Ξάνθης η Ziraat Bank, ανοίγει υποκατάστημα και στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας, ενώ ετοιμάζεται και για το Βατούμ της Γεωργίας. http://sdel-ethnikathemata.blogspot.com/2010/04/ziraat.html  


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Τώρα Ziraat Bank και στην Ξάνθη
Το ανακοίνωσε η διοίκηση σε τουρκικά ΜΜΕ.Μετά την Αθήνα και την Κομοτηνή, η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank ετοιμάζει να ανοίξει τις δουλειές της και στην Ξάνθη.Στην ανακοίνωση η τράπεζα τονίζει πως θα ανοίξουμε νέο κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης η οποία στα τουρκικά είναι γνωστή ως Iskece. Στην ίδια ανακοίνωση δεν λέει ούτε το που θα γίνει το υποκατάστημα αλλά ούτε και το πότε.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


H Ziraat Bank εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο
Με μία λιτή ανακοίνωση, η διεύθυνση της Ziraat Bank ενημέρωσε για τα σχέδια υλοποίησης υποκαταστήματός της στο νομό Ξάνθης, δηλαδή για την εισχώρησή της σε έναν ακόμη νομό στον οποίο διαμένει ένας μεγάλος αριθμός ελλήνων μουσουλμάνων (Πομάκοι) τους οποίους και προσπαθεί να προσεγγίσει μέσω οικονομικών “προσφορών” για να τους πείσει για το μεγαλείο και την ισχύ της Τουρκίας. Η τράπεζα αυτή ενεργεί μέσα στα γενικότερα πλαίσια εκτουρκισμού της Ελληνικής Θράκης, γεγονός που μάλλον αφήνει αδιάφορους τους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών, οι οποίοι δεν νιώθουν καμία απειλή από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του τουρκικού τραπεζικού ομίλου στη Θράκη!!!
Επέκταση στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας


Μέχρις εδώ, όμως, η δράση ήταν αναμενόμενη. Οι δραστηριότητες του τουρκικού οικονομικού τραπεζικού οργανισμού ξαφνικά επεκτείνονται και στην γειτονική νότια Βουλγαρία κα συγκεκριμένα στην πόλη Κίρτζαλι, όπως διαβάζουμε στην “Rodop Ruzgari”. Να θυμίσουμε πως στη νότια Βουλγαρία διαμένει μεγάλος μουσουλμανικός πληθυσμός (κυρίως Πομάκοι, αλλά και τουρκόφωνοι οι οποίοι μετακινήθηκαν οικειοθελώς στις νότιες περιοχές της χώρας πριν από μερικά χρόνια), ο οποίος φαίνεται να γίνεται “στόχος” των οικονομικών (και όχι μόνο) επιτελών της Άγκυρας.


http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/h-ziraat-bank.html

.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.