Friday 26 April 2024
Αντίβαρο
Εκδηλώσεις

Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής 14 Σεπτ


Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής

imera-mnimis

.

6 comments

Αντώνης Σ. 11 September 2010 at 20:25

Ο κ.Καλεντερίδης ξεκίνησε λοιπόν την προεκλογική εκστρατεία του.
Κύριος μοχλός δύναμης, η επιρροή του ιστολογίου του.
Αφού κολακεύοντας αρχικά την Ντόρα δεν κατάφερε τίποτα,
ύστερα έκανε απότομη στροφή στον Σαμαρά και τώρα Φαίνεται καλύτερα.

Παρότι έγινε καλός στις αναλύσεις, αλοίμονο τη μαστοριά του στα κλαδέματα…Πολλοί ομίλησαν για το καλό της πατρίδας αλλά ποιός αγαπά τον Έλληνα;; Δυστυχώς ακόμη και στη σχέση με τις μυστικές υπηρεσίες μας ταυτισε περισσότερο με έναν ξένο, τον Οτσαλάν, και την ευθύνη μιας ανούσιας εμπλοκής σε σύρραξη. Η στρατηγική για την δύναμη “αγιάζει” τα μέσα.

Reply
Επισκέπτης 12 September 2010 at 13:01

Δεν με ενδιαφέρουν τα κομματικά, διότι θεωρώ το πολίτευμα που έχουμε σκέτη φάρσα, αλλά θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο στο παραπάνω.

Διαβάζω τακτικά τον Ινφογνώμονα και θυμάμαι ότι πάλι πέρσι τέτοιες μέρες (είχαμε εθνικές εκλογές) έφεραν τον κ. Καλεντερίδη ως υποψήφιο της ΝΔ στην Θεσ/νίκη. Ο ίδιος το διέψευδε και πράγματι δεν ήταν σε κανένα ψηφοδέλτιο.

1) Είσαι βέβαιος ότι τώρα κάνει προεκλογική εκστρατεία;

2) Δεν θυμάμαι ποτέ να κολάκευε την Ντόρα. Το αντίθετο μάλιστα. Μπορείς να μου δώσεις μίαν απόδειξη αυτού που λες; Τον Σαμαρά τον υποστηρίζει και δεν νομίζω να το κρύβει, αλλά την Ντόρα;

3) Τι θέλεις ακριβώς να πεις με την εμπλοκή του στην υπόθεση Οτζαλάν; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;

Reply
Αντώνης 12 September 2010 at 15:00

Επισκέπτη, αν πραγματικά δεν είσαι ο ίδιος ή ένας από τη στενή συνοδεία του, για το θέμα Ντόρα κοίτα τις παλιές αναρτήσεις και θα καταλάβεις.
Για τα άλλα, εκφράζω την απογοήτευσή μου από τον χαρακτήρα του και δεν έχω διάθεση να κάνω μάθημα. Είναι και ο τρόπος που διώχνει τους παλιούς φίλους -αν νομίσει ότι έχουν άλλη άποψη ή ότι τον χρειάζονται. Όσοι παρακολούθησαν κατάλαβαν. Είδα ότι και κάποιοι άλλοι πήγαν να σχολιάσουν ή να αναρτήσουν άρθρο αλλά τους έκοψε για χρόνια και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν έχει νόημα, απλά ξεκόβουμε και σιωπούμε. Διότι υπάρχουν και οι πολύ χειρότεροι.

Reply
Επισκέπτης 12 September 2010 at 15:43

Να σε διαβεβαιώσω ότι ούτε ο ίδιος είμαι (στο δικό του τουλάχιστον ιστολόγιο γράφει πάντα επώνυμα, ή ως skal), ούτε στην συνοδεία του ανήκω. Διαβάζω το ιστολόγιό του από τότε που το έφτιαξε και δεν διεπίστωσα πουθενά αυτό που λες. Γι’ αυτό σε κάλεσα να το αποδείξεις, πράγμα που δεν έκανες.
Oύτε διευκρίνισες τι θέλεις να πεις σχετικά με την υπόθεση Οτζαλάν.
Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν.

Reply
Α, μάλιστα κυριε skal! 12 September 2010 at 16:24

“Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν”
Α, μάλιστα κυριε skal!

Reply
Επισκέπτης 13 September 2010 at 06:56

Το να μεταφέρεις τα προσωπικά σου με τον Καλεντερίδη σε ξένο ιστότοπο, υπό την μορφή παραπληροφόρησης (δεν μας είπες αν πολιτεύεται και με ποιον), συκοφαντίας (δεν μας υπέδειξες κείμενό του, με το οποίο να στηρίζει την Μπακογιάννη) και σκοτεινών υπονοουμένων (τι είναι οι αιχμές για τον Οτζαλάν), είναι μάλλον δείγμα ανθρώπου χωρίς ήθος. Επιπλέον, η απάντηση “Α, μάλιστα κυριε skal!”, αντί σοβαρών εξηγήσεων, δείχνει κακοπιστία, αλλά και ανοησία.

Καθένας που διαβάζει βγάζει τα συμπεράσματά του.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.