20-02-2011 18:13:32 
Σε ανοικτή πληγή εξελίσσεται η κατάσταση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατέλαβαν και πάλι το κέντρο της Αθήνας, είτε με την πρόφαση προσευχής, είτε με την πορεία στο Σύνταγμα περίπου 2.000 εξ αυτών! Αρχικά κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν(!) και επί αρκετή ώρα κανείς Έλληνας πολίτης δεν μπορούσε να πλησιάσει την περιοχή ούτε βέβαια να περάσει από την πλατεία. Σα να μην έφτανε αυτό, εν συνεχεία ξεκίνησαν πορεία προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρωθεί ολόκληρο κέντρο της Αθήνας, αφού έκελισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία του Συντάγματος.


Φώναζαν διάφορα συνθήματα και μετά ανενόχλητοι διαλύθηκαν και έδωσαν υπόσχεση ότι θα κανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους!


Έτσι και υπό την προστασία 5 διμοιριών των ΜΑΤ η μουσουλμανική κοινότητα για άλλη μια φορά πραγματοποίησε μια ανοιχτή θρησκευτική συγκέντρωση υπό την ανοχή της ελληνικής πολιτείας η οποία εκτός της τουρκικής επιθετικής πολιτικής στο Αιγαίο, σε καθημερινή βάση, ανέχεται πλέον και στο εσωτερικό το μουσουλμανικό θρησκευτικό κίνημα.


Έτσι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα ανοχής, -που λίγο απέχει από το να μετατραπεί και σε οίκο- τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Την ίδια χρονική περίοδο που ο Γάλλος πρόεδρος έχει πάρει ανοιχτά θέση κατά της «επιδεικτικής προσευχής στους δρόμους» η ελληνική πολιτεία προχωρά μετά «πλήρους γνώσεως» σε αυτό που στην Ευρώπη έχουν διαγνώσει ως εν δυνάμει κίνδυνο.


Η παθητικότητα, η ανοχή, τα φοβικά σύνδρομα απέναντι στην οποιαδήποτε  αντίδραση, η έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης,εκτός από την αναγόρευσή τους σε νέο Εθνικό Δογμα, τείνουν επιπλέον με τη δημιουργία φυγόκεντρων τάσεων να στείλουν την ελληνική κοινωνία στο περιθώριο και την νέα «κοινωνία» που διαμορφώνεται από την μετάλλαξη της ελληνικής στο επίκεντρο των εξελίξεων που σε λίγο καιρό  -εάν συνεχιστεί καθοδική αυτή πορεία- θα καθορίζουν. Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν προσφέρει στους μουσουλμάνους ειδικό χώρο για την πραγματοποίηση της εορτής τους αλλά αυτοί προτίμησαν την επιδεικτική παρέλαση στους δρόμους της Αθήνας.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17708&Itemid=86

.

1 thought on “Mουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας επί ώρες!

  1. Κρατος δεν υπαρχει. Μειζων Αντιπολιτευση δεν υπαρχει, ελασσων αντιπολιτευση ενθουσιωδως αποδεχομενη τους αδελφους μουσουλμανους και τις πλεον ακραιες απαιτησεις τους. Και στη μεση ο ταλαιπωρος κατοικος της χωρας αυτης που συνεχως πληρωνει την εφορια , το κρατος, τους λαθρομεταναστες,το ΔΝΤ, τις καθημερινες καταστροφες των θιασωτων της πολυπολιτισμικοτητας μπαχαλακηδων οι πλειστοι των οποιων σιτιζονται δωρεαν στο Πρυτανειο απο χρηματα των ΜΚΟ που αφαιρουνται παλι απο το υποζυγιο που λεγεται Ελλην. Στο χωριο μου ενας γαιδαρος με τοσο φορτωματα επαναστατει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *