ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
spitha-kap.gr

3-11-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τη στάση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις τραγικές ώρες που διανύει η Ελλάδα

Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ !

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

Είτε ο Γιώργος Παπανδρέου τα έχει εντελώς χαμένα προκειμένου να κρατηθεί στην καρέκλα του Πρωθυπουργού και φέρεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείω προκαλώντας διεθνή κρίση με κύριο θύμα την ίδια την χώρα του.

Είτε περιβάλλεται από άγνωστους σε μας διεθνείς συμβούλους, που αποβλέπουν στην κρίση των χρηματιστηρίων προκειμένου να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη αποδιοργανώνοντας το πολιτικό μας σύστημα και μηδενίζοντας το όποιο διεθνές κύρος είχε απομείνει για τη χώρα μας.

Με δύο μόνο λέξεις κατάντησε την Ελλάδα περίγελω και ηθικό ράκος σε όλο τον κόσμο. Από την άποψη αυτή έχει καταστεί επικίνδυνος για την ίδια την επιβίωση της χώρας και του λαού. Είναι απίστευτο το ότι ο σημερινός πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του όχι μόνο εμφανίζει την Ελλάδα αναξιόπιστη και αφερέγγυα διεθνώς αλλά και δίνει την δυνατότητα στην κ. Μέρκελ και στον κ. Σαρκοζί να μας υποδεικνύουν τι ερώτημα θα έχει το δημοψήφισμα στο οποίο προσπαθεί να μας σύρει η κυβέρνησή μας.
Όμως τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δεν λύνονται με εκβιαστικά διλήμματα αλλά μόνο με ελεύθερες εκλογές, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί η πραγματική θέληση του ελληνικού λαού.

Για το Γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού

Γραφεία Αθήνας: Ερμού 7, 6ος όροφος, τηλ.210.3233877 & 6977.918816
Γραφεία Θεσσαλονίκης: Γεννηματά 83& Μαυρομμάτη 4ος όροφος,
τηλ 2310.456906 & 6985.570763

1 thought on “Δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

  1. Βλέπω ὅτι ὁ Θεοδωράκης ἔχει χρήματα γιὰ νὰ πληρώνει ὐπαλλήλους γραφείου τύπου, νὰ ἐνοικιάζει γραφεῖα καὶ νὰ πληρώνει καὶ τηλέφωνα ! Φαντάζομαι διότι δὲν προφθαίνει τὶς χιλιάδες τῶν ἀπελπισμένων ποὺ θέλουν νὰ ἐπικοινωνήσουν μαζί του.
    Τὸ κυριώτερο ὂμως, εἶναι ὅτι κατηγορεῖ τὸν Παπανδρέου γιὰ διαφθορὰ χωρὶς νὰ δίδει κανένα ἀπολύτως στοιχεῖο. Μήπως ξέρει ὁ Θεοδωράκης ἀπὸ χρηματιστήρια; Ἐδῶ άπεδείχθη ὅτι οἱ ἐπὶ κεφαλῆς χρηματοοικονομικων κολοσσῶν δὲν ἤξεραν τὶ ἀκριβῶς συνέφερε στὴν ἐπιχείρησή τους : Νὰ ἀνέβει τὸ χρηματιστήριο ἢ νὰ πέσει. Πρέπει κάποιος νὰ τοὺς μιλήσει γιὰ τὸν Θεοδωράκη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *