Friday 26 April 2024
Αντίβαρο
Κύπρος

«Θα γίνουμε νομός της Τουρκίας»

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Άρθρο του Καρτάλ Χαρμάν στην «Κιπρισλί».

«ΕΙΜΑΣΤΕ μια μικρή χώρα με αρκετό πληθυσμό. Οι δρόμοι μας, τα πάρκα μας, οι πανσιόν μας, τα καφενεία μας είναι γεμάτα κόσμο. Βρισκόμαστε στη βόρεια Κύπρο, δηλαδή στην ΤΔΒΚ. Σε μια χώρα που κυριαρχεί το ψέμα, η κομπίνα, η ατασθαλία. Λέμε ψέματα για τον πληθυσμό μας, τον προϋπολογισμό μας, τη διοίκησή μας, την εξουσία μας. ΤΔΒΚ ίσον η χώρα του ψεύδους. Η μητέρα πατρίδα δεν υπολογίζει τους πραγματικούς κατοίκους της χώρας μας και αυτό επειδή αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Η Τουρκία, που την αποδεχόμαστε ως μητέρα πατρίδα, εφαρμόζει μια νέα έκδοση του σχεδίου Ακρίτας, που κάποτε επιχείρησαν να εφαρμόσουν οι Ε/κ.
ΤΔΒΚ ίσον η χώρα που αντιμετωπίζεται το ίδιο και από φίλους και από εχθρούς. Πάντοτε στόχος είναι η εξόντωση του τ/κ λαού. Και στο σχέδιο Ακρίτας στόχος ήταν η εξόντωση των Τ/κ, και στα σχέδια της Τουρκίας ο στόχος είναι ο ίδιος.

Είναι πλέον γνωστή η πολιτική του κόμματος Δικαιοσύνης-Ανάπτυξης του Ερντογάν και των συνεργατών του στο νησί, του κόμματος Εθνικής Ενότητας. Στόχος είναι η εξόντωση των Τ/κ και η μετατροπή της βόρειας Κύπρου σε νομό της Τουρκίας.

Μόνον ένας αόμματος δεν μπορεί να δει ότι όλο και περισσότερο μειώνονται οι ελπίδες για την λύση. Όλα πλέον αποδεικνύουν ότι υλοποιείται ο στόχος εξόντωσης των κατοίκων της βόρειας Κύπρου. Από τι μια η εταιρεία Μπουλούτ, που πρόσκειται στο κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, η οποία θα πουλά σπίτια και σε οικογένειες με τρία παιδιά θα κάνει έκπτωση 33%, και από την άλλη η τράπεζα Γκαραντί δέχεται ως εγγύηση τους τ/κ τίτλους ακινήτων. Έχουμε την ανέγερση ξενοδοχείου στα πρότυπα του ισλαμικού τρόπου ζωής.

Στη χώρα εφαρμόζονται νόμοι που δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε καμιά άλλη. Του λοιπού όσοι Τούρκοι υπήκοοι θέλουν να αγοράσουν ακίνητη περιουσία δεν θα υπόκεινται σε οποιονδήποτε έλεγχο. Με άλλα λόγια το μαύρο χρήμα στην Τουρκία θα ξεπλένεται στη χώρα μας. Το ΚΕΕ νομοθετείται για να υλοποιεί τους στόχους του το κόμμα του Ερντογάν. Τη νύφη την πληρώνουν οι Τ/κ, ενώ κάποιοι άλλοι γεμίζουν τις τσέπες τους. Η Τουρκία που αποκαλείται μητέρα πατρίδα, συνεχίζει την κατάληψη της βόρειας Κύπρου ενώ οι Τ/κ εξοντώνονται από την ίδια τους την πατρίδα».

http://www.philenews.com/

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.