Επικοινωνία

Όνομα (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Θέμα

Κείμενο

captcha

 

 

(12117) αναγνώσεις

7 comments

 1. Μόλις δοκίμασα πάλι. Η φόρμα δεν λειτουργεί. Μόλις γράψω το κείμενο, εξαφανίζεται το capta (έτσι δεν λέγεται;) και η ΥΠΟΒΟΛΗ. Στην θέση των μένει ένα κενό παραλληλόγραμμο, όπου θα έγραφα τα κωδικά γράμματα.
  Δοκίμασα διαφορετικά. Έγραψα πρώτα τα κωδικά γράμματα στο παραλληλόγραμμο και μετά όνομα, Email και κείμενο. Μόλις άγγιξα το κείμενο, έμεινε το παραλληλόγραμμο με τα γράμματα, αλλά χάθηκε η ΥΠΟΒΟΛΗ. Δοκίμασα να στείλω πατώντας το enter, αλλά δεν έγινε τίποτε.

 2. Ti browser χρησιμοποιείς και ποια έκδοση; παίρνω αρκετά συχνά μηνύματα από αυτή τη φόρμα, και με την ευκαιρία του σχολίου σου δοκίμασα κι εγώ να στείλω χωρίς να είμαι συνδεδεμένος, και λειτούργησε μια χαρά. Κάπου ίσως υπάρχει πρόβλημα, πάντως όλα τα plug-ins είναι τα τελευταία, οπότε ίσως χρησιμοποιείς παλιό browser. Αν όχι, δεν ξέρω τι συμβαίνει.

  Ανδρέας.

 3. Ανδρέα, χρησιμοποιώ Firefox 52.2.1 (32-bit). Είναι ενημερωμένος. Μήπως φταίει το ότι είμαι συνδεδεμένος; Αλλά προσπάθησα και με διαφορετικό όνομα και email και πάλι τα ίδια κάνει. Ειλικρινά δεν μπορώ να κατσαλάβω.

  Μιας και “σ’ έπιασα εδώ”, να σε ρωτήσω κάτι. Στην προμετωπίδα τού Αντιβάρου εμφανίζονται διάφορες ρήσεις, αποσπάσματα από βιβλία κλπ. Π.χ. “Ἀρκεῖ εἰς ἀνθρωπος ζήλω πεπυρωμένος ὁλοκλῆρον διορθῶσαι δῆμον Ιωάννης Χρυσόστομος “. Μπορεί να τα βρει κανείς κάπου στο περιοδικό και να τα διαβάσει;

  Σ’ ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για τον χρόνο σου.

 4. Εγώ με την έκδοση 54.0.1 (32-bit) δεν έχω πρόβλημα. Ίσως επειδή η 52 δεν είναι ενημερωμένη σε κάποιον κώδικα που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο anti-spam.

  Εννοείς να τα διαβάσει στο Αντίβαρο; το plug-in που χρησιμοποιούμε είναι το perfect quotes. Όλες λοιπόν οι ρήσεις βρίσκονται εδώ

  http://www.antibaro.gr/article/perfect-quotes

  Είναι με τη σειρά ανάρτησής του και εμφανίζεται μία ρήση τυχαία στην προμετωπίδα.

 5. Ανδρέα, σήμερα η φόρμα λειτούργησε κανονικά.
  Ελπίζω το μήνυμά μου να ελήφθη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *