Γιατί ντρέπεστε κε. Παπανδρέου να αποκαλύψετε τον πίνακα που βάλατε στο Μαξίμου;

Είδαμε τη διακαναλική και θυμηθήκαμε το ερώτημα του πίνακα. Ρωτάμε ρωτάμε και απάντηση δεν παίρνουμε. Πότε θα μάθουμε;

Δεκέμβριος 2009. Το Μαξίμου με τον πίνακα. Ορθογώνιος μεσαίου μεγέθους με μεγαλύτερη πλευρά την κάθετη.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010. Ο πίνακας έχει αντικατασταθεί με άλλον, πολύ μεγαλύτερο και μεγαλύτερη πλευρά την οριζόντια. Έχει τοποθετηθεί μπλε μουσαμάς πάνω στον πίνακα. Το πλαίσιο όμως της κορνίζας είναι εμφανές. Φωτογραφία από το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010. Ο ίδιος πίνακας, ο ίδιος μουσαμάς. Ελευθεροτυπία

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010. Ο ίδιος πίνακας, ο ίδιος μουσαμάς. Διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ο πίνακας που αντικαταστάθηκε είναι αυτός εδώ. Ο πίνακας που τον αντικατέστησε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Γιατί ντρέπεται ο κος Πρωθυπουργός να μας τον αποκαλύψει;

http://www.eikastikon.gr/zografiki/vryzakis.html

[Το θέμα το είχαμε διαπιστώσει από τις 13/4/2010].

4 comments

  1. Κακόγουστο αστείο. Πολύ κακόγουστο. Του “ζουγλοταρζάν” εννοώ. Το θέμα είναι πραγματικά λυπηρό και εξοργιστικό. Δεν είναι περιουσία του ελληνικού κράτους οι πίνακες αυτοί; Δεν οφείλει μία απάντηση αυτός που τον έβγαλε, γιατί το έκανε αυτό;

  2. Αυτός που τον έβγαλε, τον έβγαλε κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού…Θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος…αυτόν περιμένουμε να μας βγάλει από την κρίση; Το ερώτημα είναι, ποιός ο σκοπός αυτής της αλλαγής, πιο το σκεπτικό; Οι πολιτικοί ισοπέδωσαν την παιδεία, τις παραδόσεις μας.Ο Κισινγκερ πάντως θα χαίρεται.Ας ελπίσουμε ο πνευματικός μας κόσμος να αναλάβει επιτέλους τα ηνία και να δώσει στόχους και κατευθυντήριες γραμμές. Νυν υπερ πάντων ο αγών!

  3. Πολύ μεγάλο θέμα! Τι πίνακα έβαλε ο Παπανδρέου στο γραφείο του! Έχω πληροφορίες ότι έχει βάλει το πορτέτο του αντίχριστου καθ’ότι ο ΓΑΠ είναι ένας κακός εβραίος που θα καταστρέψει τον ελληνισμό και τα χριστά ήθη….!!!!
    Δεν σοβαρεύεστε μωρέ, λίγο; Μεγάλα παιδιά είστε πια, σταματήστε να τρομάζετε με…μπαμπούλες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *