Sunday 28 April 2024
Αντίβαρο
Ευρώπη Παναγιώτης Κωστόπουλος

Τελευταία ευκαιρία για την Ευρώπη

Γράφει ο Παναγιώτης Κωστόπουλος*

Η αρχή έγινε με τον αποκεφαλισμό στο Παρίσι του καθηγητή Σαμυέλ Πατί. Λίγες μέρες μετά, στη Νίκαια, μέσα στην εκκλησία Notre Dame, είχαμε από άλλον ισλαμιστή,  τον αποκεφαλισμό τριών ατόμων. Ενδιάμεσα, δυο τουρίστες έπεφταν νεκροί στη Δρέσδη από το μαχαίρι ενός άλλου ισλαμιστή. Λίγες μέρες μετά, ομάδα νεαρών Τούρκων εισβάλλουν σε εκκλησία στην Αυστρία, ελληνορθόδοξος ιερέας δολοφονείται από αγνώστους στη Λυών, ενώ είχαμε και άλλα παρόμοια περιστατικά σε ευρωπαϊκές πόλεις, με αποκορύφωμα (;), μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το αιματοκύλισμα στην Βιέννη, στην οποία μουσουλμάνος σκότωσε 4 άτομα και τραυμάτισε άλλα 22.

Μιλάμε ξεκάθαρα για πόλεμο που έχει κηρύξει το Ισλάμ εναντίον της Ευρώπης και των αξιών της ο οποίος δυστυχώς δεν πρέπει να μείνει αναπάντητος. Προφανώς η σημερινή εκφυλισμένη Ευρώπη δεν έχει πολλές αξίες να την συνέχουν, αλλά σε σχέση με τον πολιτισμό ή καλύτερα την βαρβαρότητα του Ισλάμ, απέχει παρασάγγας.

Σ’ αυτήν την περίσταση, η καταστροφέας της ευρωπαϊκής ιδέας Μέρκελ, είναι άφαντη και συνεχίζει αυτοκτονικά να κηρύττει ότι το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία και κατά προέκταση στην Ευρώπη, χωρίς αυτό να στηρίζεται πουθενά ιστορικά, εγκλωβισμένη από τα εκατομμύρια Τούρκων που ζουν στη χώρα της.

Η συγκυρία φέρνει τον Μακρόν να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη και να έχει σηκώσει την σημαία της αντεπίθεσης στην ισλαμική λαίλαπα. Ο δεύτερος ευρωπαίος πολιτικός που ακολουθεί αυτήν την γραμμή είναι ο αυστριακός Κούρτς. Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτοί οι δυο πολιτικοί μέχρι τώρα είναι σχεδόν οι μόνοι υποστηρικτές μας στην κόντρα μας με την Τουρκία. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι η Τουρκία πατρονάρει τους ισλαμιστές στην Ευρώπη, προσπαθώντας να καταστεί Μεγάλη Δύναμη στην περιοχή, βαραίνοντας την πλάτη της με μερικά ακόμα εγκλήματα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση του πολιτικού Ισλάμ και της Τουρκίας.

Οι επιθέσεις δεν γίνονται απλά από ισλαμιστές όπως ίσως θα μπορούσαν να γίνουν από βουδιστές ή χριστιανούς, αλλά γίνονται στο όνομα του Ισλάμ. «Allahu akbar» φωνάζουν οι αιμοσταγείς φανατικοί δολοφόνοι και όχι «χάρε Κρίσνα». Αν οι ευρωπαίοι δεν βάλουν  φρένο εδώ και τώρα στον ισλαμικό επεκτατισμό και την ισλαμική τρομοκρατία, τα οποία καθίστανται εδώ και χρόνια μια θανάσιμη απειλή για τον τρόπο ζωής και την ύπαρξή μας ως ευρωπαίοι πολίτες, θα έχουμε το τέλος της Ευρώπης όπως τη γνωρίζαμε και τη μετάβαση στην ισλαμική Ευρώπη.

Σε όλα αυτά, η πατρίδα μας έχει και πρέπει να έχει το ρόλο του τελευταίου ευρωπαϊκού συνόρου και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι. Η ακατάσχετη πολυπολιτισμικότητα και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, υπό την αιγίδα της πολιτικής ορθότητας, διογκώνουν το πρόβλημα, τόσο στην χώρα μας όσο και σε όλη την Ευρώπη που καλείται τελικά να επιλέξει μεταξύ πολιτισμού ή βαρβαρότητας.

*Ιδιωτικός υπάλληλος

Το άρθρο δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 05/11/2020 στην εφημερίδα “Δημοκρατία”.

3 comments

Πατριώτης 7 November 2020 at 15:48

“το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία και κατά προέκταση στην Ευρώπη”

Λέει η Μέρκελ κάτι τέτοιο; Αν ναι, ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Πάντως, η Μέρκελ είναι όντως ο καταστροφέας τής Ευρώπης, επειδή στηρίζει απροκάλυπτα και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό τον αρχιτρομοκράτη, που κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις αυτές και που χρησιμοποιεί σαν όχημα το Ισλάμ, για την παλινόρθωση τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (ονόματα δεν λέμε…) και την κατάκτηση τής Δύσης.

Reply
Παναγιώτης Χ. Δημητρίου 8 November 2020 at 02:42

Μία από τις βασικές αιτίες που το κράτος, το οποίο καταχρηστικώς φέρει ακόμη το όνομα “Ελλάδα”, βρίσκεται στα χάλια πού βρίσκεται, είναι η εγγενής αδυναμία του νέου-ελληνικού οχλο-λαού να αντιληφθεί, αναλύσει και επιλύσει τα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και μισό σχεδόν αιώνα (δηλαδή την λεγόμενη μεταπολίτευση) τον δύσμοιρο αυτό τόπο.

Για την ακρίβεια, οι νέοι-έλληνες δεν έχουν απλώς ανάθεσει δια της άπαξ ανά τετραετία ψήφου τους στους πολιτικούς να διαχειρίζονται κατά το δοκούν τις τύχες τους, αλλά έχουν επιπλέον εκχώρησει εν λευκώ το μέλλον το δικό τους και κυρίως των διαρκώς ελαττουμένων απογόνων τους σε ένα συνάφι ελληνόφωνων, ανθελλήνων και ξενοδούλων πρακτόρων, με πρόσχημα την καραμέλα-πανάκεια του (δήθεν) “δημοκρατικού πολιτεύματος”.

Πριν μας έφταιγε η Μέρκελ, τώρα μας φταίει ο Ερντογάν, αύριο θα μας φταίει ο …φούφουτος και μεθαύριο που η Ελλάδα ΔΕΝ θα ανήκει πια στους Έλληνες, θα φταίει το κακό μας το συναπάντημα αλλά αμφιβάλλω αν θα έχετε την ευθιξία να το παραδεχτείτε. Επιτέλους κοιτάξτε στον καθρέφτη για να δείτε τον πραγματικό φταίχτη και ρωτήστε την αφεντομουτσουνάρα σας … απαγγέλλοντας το παρακάτω λογοπαίγνιο: Θέλετε “δημοκρατία” χωρίς ελλάδα ή Έλλάδα χωρίς “δημοκρατία”; Κανονικά έπρεπε να θέλατε Ελλάδα με Δημοκρατία, αλλά αν είχατε έστω και μέτρια ανεπτυγμένο κοινωνικοπολιτικό αισθητήριο, θα είχατε ήδη αντιληφθεί ότι (υπό τις παρούσες συνθήκες) αυτό δεν υφίσταται, ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ!

Απλώς βαυκαλίζεστε με φληναφήματα και φαφλατολογιες, και δεν βαριέσαι αδερφέ, έχει ο Θεός. Ευτυχώς όμως ο Θεός σας βαρέθηκε επιτέλους και οσονούπω σας επιφυλάσσει εξαιρετικά δυσάρεστες (αναλόγως βέβαια πώς το βλέπει ο καθένας) εξελίξεις.

Κατά τα άλλα όλοι “πατριώτες” είμαστε, ο καθένας φυσικά με τον τρόπο του, και ο νοών νοείτω!

Reply
Πατριώτης 8 November 2020 at 10:29

@ Παναγιώτης Χ. Δημητρίου

Εκτός από τσάμπα μαγκιές, έχεις καμμία συγκεκριμένη πρόταση; Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις τι ακριβώς πρεσβεύω, αλλά την επιθετικότητα την έχεις πάνω-πάνω, λες κι εσύ είσαι ο γκραν πάπας. Στο ίδιο ύφος ξερόλα γράφεις και στον Ανδρέα, αλλά από προτάσεις και λύσεις σοβαρές μάλλον πάσχεις.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.