Wednesday 16 August 2023
Αντίβαρο
Μακεδονία Παιδεία Σκοπιανό

Το υπουργείο (α)παιδείας (και εθνομηδενισμάτων) απαγορεύει επίσκεψη του συλλόγου απογόνων Μακεδονομάχων σε σχολείο!!!

Με το έγγραφo με αριθμό πρωτοκόλλου 163854/Δ2/02-10-2018 του ΥΠΕΠΘ προς το 3ο Γυμνάσιο Θέρμης Θεσσαλονίκης γνωστοποιείται ότι «δεν εγκρίνεται, διότι δεν κρίνεται εκπαιδευτικά κατάλληλη» η επίσκεψη του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» στο σχολείο, μετά από πρόσκληση του Σχολείου!

Το Σχολείο προσκάλεσε τον Σύλλογο, το Υπουργείο παρενέβη και απαγόρευσε την επίσκεψη και στην φωτογραφία βλέπουμε την απάντηση της Διευθύντριας του Σχολείου, φιλολόγου Ελισάβετ Ι. Σιμουλίδου προς τον Σύλλογο όπου γνωστοποιεί την απαγόρευση στον Πρόεδρο του Συλλόγου.

Έχουμε γράψει και άλλοτε ότι με την Συμφωνία των Πρεσπών μπαίνουμε στην παρανομία, ότι ο Μακεδονικός Αγώνας εξοβελίζεται από τα σχολεία μας, ότι απωθείται βιαίως από την μνήμη μας, ότι κηρύσσεται εκτός νόμου.

2 comments

Βασίλης74 6 December 2018 at 00:48

Καλά, σε ελληνικό ιστότοπο, βάζετε “_ x ΝΙΝΕ = 18”; Πώς θα σχολιάσουν οι μη γνωρίζοντες αγγλικά; Υποθέτω ότι ευθύνεται το λογισμικό των αυτοματισμών.
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την πληροφόρηση και καλά μας ξεμπερδέματα με τους εκπροσώπους των διεκδικητών “ζωτικού χώρου” που μπλέξαμε.

Reply
Δημήτριος Γ. Παναγιωτίδης 9 December 2018 at 16:54

Σωστή η ανωτέρω παρατήρησις αν και ο έξυπνος σχολιαστής μπορεί πατώντας το “κουμπί” της ανακύκλωσεως να ζητήσει άλλην εξίσωσιν οπότε και -κάποια στιγμή- θα εμφανιστούν μόνον αριθμοί, χωρίς λέξεις στην Αγγλικήν. Βεβαίως, η δυνατότητα των αναγνωστών να σχολιάζουν είναι -νομίζω- θέμα κάπως δευτερεύον την στιγμή που υπάρχουν κραυγαλέες ανορθογραφίες στο άρθρο όπως “εξωβελίζεται” και “κυρήσσεται”, με όλο το θάρρος και τον πρέποντα σεβασμό προς τον γράψαντα και το Αντίβαρο εν γένει. Ευχαριστώ!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.