Tuesday 7 May 2024
Αντίβαρο
Άνθρωπος

Η καλύτερη πρακτική για μια γενικότερη καλή υγεία.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι ακριβώς και πόσο να τρώμε όταν ξεκινάμε ένα πρόγραμμα προπόνησης ή ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Υπάρχουν τόσες πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες και τόσες πολλές διαφορετικές δίαιτες εκεί έξω. Έχοντας μια καλή ιδέα για το τι συνθέτουν τα τρόφιμα που τρώμε και πόση ενέργεια περιέχουν αυτά τα τρόφιμα είναι απαραίτητη και πρέπει όλοι να γνωρίζουν τα βασικά.

“Πολλοί άνθρωποι που έρχονται που έρχονται στο Fitnovation” μας ενημερώνει η ιδρύτρια αυτού του πρωτότυπου αθλητικού χώρου, “προπονούνται κάθε μέρα αλλά δεν μπορούν να χάσουν βάρος ή δεν νιώθουν απαραιτήτως υγιής.” Ρωτήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό και παρακάτω σας έχουμε όλα όσα μας είπε.

Το σώμα είναι το πιο εκπληκτικό μηχάνημα και μας λέει συνεχώς τι χρειάζεται. Μας διατηρεί ζωντανούς με αυτή την περίπλοκη σειρά από νεύρα σε όλο μας το σώμα και με ένα σύστημα συνεχούς ανατροφοδότησης που στέλνει πληροφορίες εμπρός και πίσω για να μας πει τα πάντα για τον εσωτερικό μας κόσμο, και τι χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία του. Το σώμα είναι εξαιρετικά συντονισμένο και λειτουργεί πολύ σκληρά για να διατηρήσει μια σταθερή ισορροπία. Για αυτό και στο Fitnovation θα ανακαλύψουμε την καλλισθενική γυμναστική, μια γυμναστική που εκτελείται με βάση το σωματικό και μόνο βάρος. Βέβαια για περισσότερες λεπτομέρειες αξίζει να μιλήσετε με τους ειδικούς.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως υπάρχουν πολλά περισσότερα από την απώλεια βάρους στη συνολική υγεία από την απλή καταμέτρηση των θερμίδων και τη δέσμευση σε μια σειρά από μακροεντολές. Σίγουρα υπάρχουν τροφές που μπορείτε να φάτε και να μην πάρετε βάρος αλλά το νόημα βρίσκεται αλλού.

Πρέπει να τρώτε όλα τα σωστά συστατικά και αυτό περιλαμβάνει τρόφιμα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς με βάση το πώς αισθάνεστε, όχι μόνο στο αν παχαίνει ή όχι. Όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του φαγητού που είναι κατάλληλο για εσάς και το σώμα σας, πρέπει να χρησιμοποιηθούν σωστά.

Υπάρχουν και άλλα μέρη των συστατικών που αποτελούν αυτή την τέλεια συνταγή για την υγεία και την απώλεια βάρους. Αυτό περιλαμβάνει την κατάσταση του νου, τα επίπεδα άγχους και τους κύκλους ύπνου. Το ανθρώπινο σώμα είναι τόσο λεπτά συντονισμένο και όλα επηρεάζουν τα πάντα.

Πεινάς; Δεν πεινάς, αλλά τρώς ούτως ή άλλως επειδή υπάρχει φαγητό μπροστά σου; Είσαι σε στρες, ανησυχία και νευρικότητα και δεν πεινάς; Μήπως κάποια τρόφιμα σε φουσκώνουν; Το γεύμα αυτό προσφέρει καλή ενέργεια; Νιώθεις καλύτερα με περισσότερες ώρες ύπνου;

Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να αναρωτιόμαστε συνεχώς, αλλά οι περισσότεροι από εμάς ξεχνάμε να απαντήσουμε ή αγνοούμε εντελώς. Για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να είμαστε σε θέση να συντονίσουμε το σώμα μας ή θα αποσυντονιστούμε για πάντα.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.