Tuesday 7 May 2024
Αντίβαρο
Άνθρωπος

Τι πρέπει να κάνουμε αφού έχουμε εμπλακεί σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε αφού έχουμε εμπλακεί σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Επομένως τέτοια ενημερωτικά άρθρα για καθημερινά θέματα είναι καλό να το διαβάζετε ακόμα και αν πιστεύετε πως δεν σας αφορά στην παρούσα φάση της ζωής σας.

Σταματήστε

Φαίνεται προφανές για κάποιους, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι επιχειρούν να εγκαταλείψουν τη σκηνή μετά την ανάμειξη σε ένα ατύχημα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή πολλοί πανικοβάλονται και το ένστικτο επιβίωσης τους λέει να το σκάσουν.

Θα πρέπει να πολεμήσετε αυτή την παρόρμηση. Πάντα να σταματάτε μετά από μια συντριβή, ακόμη και αν φαίνεται ήσσονος σημασίας. Γιατί; Επειδή, πρέπει να αξιολογήσετε την κατάσταση για να προσδιορίσετε αν υπάρχουν τραυματίες, την έκταση της βλάβης, το ποιος συμμετείχε στη συντριβή κτλ. Πάρτε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του άλλου ατόμου. Το να αφήσετε τον τόπο ενός ατυχήματος, άσχετα με το ποιος έφταιγε, θεωρείται σοβαρό έγκλημα. Αν φύγετε, μπορεί να αντιμετωπίσετε την σύλληψη. Και τότε είναι που ένας επαγγελματίας δικηγόρος από την Oikonomakis Law θα είναι η μόνη σας διαφυγή προς την ελευθερία.

Καλέστε τις Αρχές

Στη συνέχεια, πρέπει να αξιολογήσετε την κατάσταση για να καταλάβετε τι συνέβη. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε στις αρχές. Η μόνη φορά που δεν χρειάζεται να καλέσετε την αστυνομία είναι όταν μόνο ένα αυτοκίνητο συμμετείχε στη συντριβή και δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Όταν ένα δεύτερο αυτοκίνητο ή άτομο εμπλέκεται, είναι καλύτερο να αφήσουμε την αστυνομία να κάνει μια αναφορά για το περιστατικό. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τα δικαιώματά σας και βοηθάτε να ξεκινήσετε μια έρευνα για το ατύχημα.

Πάρτε ιατρική περίθαλψη

Αν δεν έχετε σημαντικό τραυματισμό, τότε πιθανόν να αρνηθείτε την ιατρική φροντίδα. Αν κάνετε αυτή την επιλογή, φροντίστε να επισκεφτείτε το δικό σας γιατρό το συντομότερο δυνατό. Ορισμένοι τραυματισμοί από τροχαίο ατύχημα δεν είναι άμεσα εμφανείς, οπότε είναι καλύτερο να κάνετε έναν πλήρη έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο.

Αξιολογήστε τις απώλειές σας

Τέλος, θα θέλετε να υπολογίσετε την αξία όλων των ζημιών που σχετίζονται με τη συντριβή. Οι απώλειες μπορεί να περιλαμβάνουν υλικές ζημιές, ιατρικούς λογαριασμούς ή χαμένους μισθούς. Αν έχετε χάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τότε πρέπει να υποβάλετε αίτημα για να λάβετε τη δική σας αποζημίωση.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.